«Πανικός» για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού

Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας εκατοντάδες εισιτήρια «έφυγαν» διαδικτυακά και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει sold out στον αγώνα της Τετάρτης (12/6).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ραντεβού με την Ιστορία. Η Πάτρα φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα παιχνίδι Τελικών του Πρωταθλήματος και γιορτάζει την συμμετοχή του Προμηθέα στον Τελικό, όπως αξίζει στην Πόλη και τον Σύλλογο, με μια μπασκετική φιέστα σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον 2ο Τελικό της betshop.gr Basket League στο “Δημ. Τόφαλος”, όπου ο Προμηθέας Πάτρας την Τετάρτη 12 Ιουνίου θ’ αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την πλατφόρμα της Viva.

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva, ενώ από Δευτέρα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Την Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-15:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο. Μετά τις 17:00 θα διατίθενται στα εκδοτήρια του “Δημ. Τόφαλος”.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top