Πάνοπλος ο Άρης – Μπούτσκος: «Να έχουμε το μέγιστο δυνατό κίνητρο»

Η ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (08/12, 17:00, ΕΡΤ3) τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall», για τη 10η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα, ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, τόνισε:

“Έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο, ο οποίος μετά τις τελευταίες προσθήκες, παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός physical game κοντά στο καλάθι, αλλά και να περιορίσουμε τους αξιόπιστους σουτέρ, που διαθέτουν στην περιφέρεια.

Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από την πιεστική μας άμυνα και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους να εκτελούν στους χώρους και τους χρόνους που θέλουν. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Η αλήθεια πρέπει να μας κάνει πιο θαρραλέους. Έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και να εμφανιστούμε με το μέγιστο δυνατό κίνητρο. Παίζουμε στο σπίτι μας και θα πρέπει να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο παιχνίδι”.

Χωρίς προβλήματα με Πανιώνιο

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (07/12) το μεσημέρι, χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για τον αυριανό (08/12) αγώνα. Πριν την προπόνηση, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον αντίπαλό τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top