Λοβ: «Δεν ήταν γραφτό να συμφωνήσουμε»

Η θέληση για να συνεχίσουν την κοινή αγωνιστική τους πορεία αποδεικνύεται λίγη για τον Τζερμέιν Λοβ και τον ΠΑΟΚ.

Υπήρξαν επαφές τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ και τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά», για ανανέωση της συνεργασίας τους για μια ακόμη σεζόν, οι οποίες σκόνταψαν στο οικονομικό σκέλος του καινούργιου συμβολαίου, με συνέπεια ο Λοβ να αποχαιρετήσει τους «ασπρόμαυρους».

Η αρχή έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (4/7) με αναρτήσεις οπτικού υλικού στο instagram από τις δύο χρονιές του στην ομάδα (2020-2021, 2021-2022) και ξημερώματα της Τρίτης (5/7) ο Αμερικανός εκφράστηκε μέσω Twitter

Ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σέβομαι ό,τι έχει κάνει και σκοπεύει να κάνει για τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος (σ.σ. Θανάσης Χατζόπουλος). Δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναλαμβάνουν χρέη από ηλίθιες αποφάσεις άλλων, μόνο επειδή αγαπούν και υποστηρίζουν την ομάδα. Άνθρωποι που να δίνουν τα δικά τους δύσκολα κερδισμένα χρήματα. Δε θα το έκαναν πολλοί αυτό. Είναι διαφορετικός και τον σέβομαι 100%. Όλη η διοίκηση έχει τον σεβασμό μου για πάντα. Πίστευα πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να συμφωνήσουμε, αλλά δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Είναι μέρος του παιχνιδιού.

Πάντα θα εκτιμώ τους, αληθινά να πεθάνουν για την ομάδα, υποστηρικτές του ΠΑΟΚ. Αυτούς που μας υποστήριζαν άσχετα με το αποτέλεσμα . Κάθε σύλλογος χρειάζεται τέτοιους φιλάθλους, οι οποίοι να… ματώνουν το χρώμα της ομάδας. Είχα τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου σαν παίκτης. Σε μεγαλύτερη ομάδα, σε υψηλότερο επίπεδο».

 

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Λοβ νέο συμβόλαιο με μειωμένες, σε σχέση με την περυσινή περίοδο, οικονομικές απολαβές. Ο Αμερικανός αντιπρότεινε αύξηση στα χρήματά του, για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας μεγαλύτερης της μιας σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top