ΠΑΟΚ: Δύο στρατόπεδα, ανατροπές (;) και νέο κρίσιμο ΔΣ.

Καρακούσης και Κατσιώρας που στήριξαν τον υιό Μαρκόπουλο θέτουν βέτο για την συνέχιση της παρουσίας τους στην ομάδα την αλλαγή απόφασης, η οποία (απόφαση) στηρίχθηκε στην παρέμβαση Χατζόπουλου με βάση το ότι αυτός θα κινήσει οικονομικά την ΚΑΕ εκ των έσω.

Τα δύο παραπάνω στελέχη εξέφρασαν την αντίδραση τους για την λογική του «με τον παρά μου…», ενώ κάνουν λόγο και για συμμαχίες του Χατζόπουλου με τον πρώην team manager και γνωστό ατζέντη (10 χρόνια οι δυό τους στην διοίκηση και με τον ίδιο team manager δεν διαμαρτυρήθηκαν πάντως…).

Όσο για τον Χατζόπουλο; Αν ήταν πιο έμπειρος παραγοντικά θα μπορούσε να αποφύγει ανάλογες καταστάσεις, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θέλει να αναλάβει αυτός τρόπον τινά το μάνατζμεντ, οδηγώντας μια νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Η ουσία είναι ότι με αυτές τις αντιδράσεις σκέφτεται σοβαρά να κάνει πίσω, να ακυρώσει την συμμετοχή του στο ΔΣ, κάτι που αυτόματα θα βάλει και φρένο σε Μέξα, Γιαννακίδη.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα (18.30) σε νέο κρίσιμο ΔΣ, το οποίο αν δε βγάλει μια κοινή πορεία, ουσιαστικά οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην ΓΣ της 30ης Ιουνίου χωρίς διοίκηση, χρήματα, προπονητή και τιμ μάνατζερ. Ούτε λόγος βέβαια για GM, αν και στέλεχος της ομάδας έκανε επαφή προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με πολύ καταρτισμένο άνθρωπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top