ΠΑΟΚ: Φύλλο αγώνα και αναμονή απολογίας

Σύμφωνα με αυτά που έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να κληθεί σε απολογία. Ουσιαστικά “κατηγορείται” ο Άρης Λυκογιάννης για μια άσχημη “προσφώνηση”, ενώ ανάλογα γίνεται αναφορά και για τον Θανάση Χατζόπουλο.

 

Μόνο που ο κόουτς του ΠΑΟΚ ξέφυγε μετά και την 2η τεχνική ποινή κι όχι όπως αναφέρουν οι “γκρι” ενδιάμεσα ανάμεσα στην 1η και στην 2η. Και το θέμα είναι οτι οι διαμαρτυρίες του Λυκογιάννη ήταν ηπιότατες και δεν δικαιολογούσαν το “ΤΑΥ”. “Δεν ήταν φάουλ αυτό;”φέρεται να τους είπε στην φάση με το καλάθι του Γιάνκοβιτς. Δεν ανέβασε τόνους ούτε πριν την 2η τ. ποινή.

 

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ προσπαθώντας να ενημερωθεί για το λόγο της αποβολής του Λυκογιάννη. Κανείς από τους τρεις διαιτητές δεν έκανε το κόπο να του απαντήσει. Η επιμονή του του κόστισε το ντισκαλιφιέ και μια… καρέκλα στο πάγκο.

 

Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν οτι οι διαιτητές φρόντισαν από το πρώτο λεπτό να στείλουν μηνύματα για το πως θα συμπεριφερθούν στους Θεσσαλονικείς. Δεν δέχονταν καμιά κουβέντα, απειλούσαν (με προειδοποιήσεις) χωρίς λόγο με τεχνικές ποινές, την ώρα που στον πάγκο του Προμηθέα ο Κασιμίρο αλώνιζε.

 

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν οτι στην ΚΑΕ συγκεντρώνουν υλικό με στόχο να δηγμιουργήσουν βίντεο με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα. Θα ασχοληθεί η νέα ΚΕΔ του νέου προέδρου της ΕΟΚ; Α ναι, του ιδιοκτήτη του Προμηθέα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top