ΠΑΟΚ: Η εξυγίανση προχωρά, ο Χατζόπουλος όμως προβληματίζεται

 

 

 

Οι  σκέψεις για ΓΣ των μετόχων στη σάλα του PAOK SPORTS ARENA διαψεύστηκαν. Γύρω στα 10 άτομα (περίπου 9500 οι μέτοχοι της ΑΜΚ που ολοκληρώθηκε το 2022) που εκπροσώπησαν πάνω από το 1/5 των μετοχών έδωσαν το παρόν, η διαδικασία τελικά έγινε στην αίθουσα τύπου και εκεί επιβεβαιώθηκε η σταθερή πορεία εξυγίανσης της ΚΑΕ. Είτε αυτό γίνεται κάποιες φορές πιο γρήγορα, είτε-τις περισσότερες-με αργά βήματα…

Ουσιαστικά οι μέτοχοι ενημερώθηκαν από την διοίκηση οτι στο τέλος της χρήσης 2021-2022 η ΚΑΕ όφειλε 5.4 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβάνονται και τα δύο δάνεια Σαββίδη), με αυτό το ποσό πλέον να βρίσκεται στα 4.7 εκ. ευρώ. εκ των οποίων τα 2.5 αφορούν τα δάνεια της οικογένειας Σαββίδη, τα 1.6 ρυθμισμένες δόσεις στο δημόσιο και τα 600 χιλ. ευρώ διάφορες άλλες μικρουποχρεώσεις.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος εξήγησε στους μετόχους οτι η εξυγίανση προχωρά, πληρώνονται κανονικότατα οι δικές του χρήσεις παράλληλα με τα παρελθοντικά βάρη, ωστόσο έκρουσε και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε οτι το μέλλον (το άμεσο) μόνο ευοίωνο δεν είναι.

Τόνισε οτι με την μικρή προσέλευση, με τις μηνιαίες δόσεις να συνεχίζονται και να πληγώνουν σε τεράστιο βαθμό την εταιρία, με την αδυναμία εξεύρεσης ισχυρών χορηγών (είπε “μακάρι να υπήρχαν 2-3 ακόμα Τσαλόπουλοι”) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και για να βγάλει την φετινή σεζόν στο μηδέν και για να ξεκινήσει την επόμενη, καθώς ο ίδιος θεωρεί οτι με την υπάρχουσα κατάσταση δύσκολα θα εξασφαλιστεί και το πιστοποιητικό συμμετοχής το καλοκαίρι.

Πάντως οι μέτοχοι του ζήτησαν να συνεχίσει την προσπάθεια και να κρατά ως στόχο η παρούσα διοίκηση την εξυγίανση, πάνω από τις αγωνιστικές επιτυχίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top