ΠΑΟΚ: Η παρουσίαση του μεγάλου χορηγού και το πέμπτο φιλικό

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της σε έντονους ρυθμούς με μία προπόνηση σήμερα.

Το αυριανό φιλικό (15:00) με τη Τσερνομόρετς Μπουργκάς, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την προσεχή Παρασκευή, κόντρα στον Κολοσσό, η «PAOK Sports Arena» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες, μετά από 1,5 χρόνο.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε και επίσημα τη συμφωνία του με τ«Βetshop.gr», που αποτελεί το μεγάλο χορηγό της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, η οποία με τη σειρά της, ανέφερε στην ιστοσελίδα της:

«Η νέα σεζόν και η νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ mateco και το Betshop.gr ξεκίνησε με την παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης και στην καρδιά της 85ης ΔΕΘ, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/9).

Με κυρίαρχα χρώματα το άσπρο και το μαύρο, τα οποία συνοδεύουν τον ΠΑΟΚ από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, οι επίσημες εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου κέρδισαν τις εντυπώσεις. Και με το Bethsop.gr, το νέο Μεγάλο Χορηγό στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων και συνοδοιπόρο στις προκλήσεις της νέας σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco κ.Θανάσης Χατζόπουλος, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, στη διάρκεια του οποίου, τόνισε μεταξύ άλλων… «Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Και το κάνουμε σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο, με ξεχωριστή ιστορική σημασία για την Θεσσαλονίκη και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Έχουμε την ίδια αφετηρία, το 1926. Τη χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ και ξεκίνησε η ΔΕΘ.

Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να σηκώσουμε και πάλι την αγαπημένη μας ομάδα ψηλά. Και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε από φέτος και ελπίζουμε για πολλά ακόμη χρόνια, έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο.

Το Betshop.gr είναι δίπλα μας και θα είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια τόσο στις Ελληνικές διοργανώσεις, όσο και στο Basketball Champions League.

Θέλω να ευχαριστήσω το Betshop.gr και τους ανθρώπους του για αυτή την συνεργασία και προσωπικά τον κ.Χαλεπλή».

Ο κ.Χατζόπουλος παρέδωσε στον κ.Χαλεπλή την επίσημη Ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΟΚ mateco για τη σεζόν 2021-22, με τον αριθμό «4», που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλο το σύλλογο του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B Gaming Services, της καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας που προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr δήλωσε: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει κάθε χρόνο στη ΔΕΘ, και φέτος ακόμα περισσότερο, αφού η έκθεση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, στο «Παρελθόν – Παρόν- και – Μέλλον» της, στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Θελήσαμε να είμαστε παρόντες, ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίας ομάδας με 95 χρόνια ιστορία, ρίζες στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και τρόπαια αφιερωμένα σε όλους τους Έλληνες.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός μας δίνει λόγους να πανηγυρίζουμε. Μας διδάσκει το «μαζί». Αλλά πάνω απ’ όλα μας διδάσκει ότι η κάθε ήττα είναι προσωρινή, και ανατρέπεται. Οι νικητές δημιουργούνται σε στιγμές αποτυχίας.

Επιδίωξή μας όλα αυτά τα χρόνια, στη μακρά διαδρομή αθλητικών χορηγιών της Εταιρείας, είναι να προσφέρουμε στήριξη σε πολλούς και διαφορετικούς αθλητικούς συλλόγους ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και μεμονωμένους αθλητές διαφορετικών αθλημάτων.

Ας μην ξεχνάμε ότι η καταγωγή του θεσμού της χορηγίας είναι ελληνική. Επινοήθηκε και υιοθετήθηκε για πρώτη φορά στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Κλεισθένη, στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ.

Αλλά και η λέξη «sponsoring» είναι ελληνική. Από το ελληνικό ρήμα «σπένδω» από όπου έχουμε τη «σπονδή», μία τελετουργική πράξη όπου έχυναν κρασί στη γη από κάποιο αγγείο προς τιμή των θεών.

Στο διάστημα της υπομονής που διανύουμε, στρέφουμε το βλέμμα από τις αντιξοότητες και ενθαρρύνουμε τις δυνατότητες, στηρίζουμε με μεγάλη υπερηφάνεια την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την προσδοκία η χορηγία μας αυτή, να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της, της ευχόμαστε να κρατηθεί ψηλά, και να κάνει άλματα προόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top