ΠΑΟΚ: Καραντίνα, αναβολές (ο ρόλος του ΕΣΑΚΕ), Κάρτερ (αντικαταστάτης), οικονομικό…

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και με βάση το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει να είναι τόσο άτυχος, ο Λυκογιάννης θα έχει στις 29/12 στον τελικό με την Ιγκόκεα 12 παίκτες. Πλήρης θα είναι ο Δικέφαλος, αλλά…

 

Αυτό το “αλλά” είναι πιο έντονο από κάθε άλλη φορά… και όχι μόνο φέτος. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ θα έχει μεν 12 παίκτες, ωστόσο οι 8 από αυτούς θα έχουν μόλις βγει από καραντίνα. Άλλος μια μέρα νωρίτερα, άλλος δύο… Αυτό δεν θα είναι βέβαια προετοιμασία, αφού ούτε καν οι πέντε υγιείς παίκτες δεν θα μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο που θα έπρεπε ενόψει ενός τόσο κρίσιμου ματς.

 

Να θυμίσουμε: Από την περασμένη Δευτέρα στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν οκτώ κρούσματα σε παίκτες, δύο σε προπονητές, δύο σε σταφ και δύο σε μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ. Από 23 (ο πρώτος) μέχρι και 28/12 (ο τελευταίος) και αφού θα έχουν κάνει όλοι τα δύο αρνητικά τεστ, η ομάδα σταδιακά θα επιστρέφει στο γήπεδο. Πάντως είναι ενθαρρυντικό το οτι η συντριπτική πλειοψηφία όσων κόλλησαν, είναι ασυμπτωματικοί.

 

Η ΚΑΕ έκανε μια προσπάθεια για νέα μετάθεση του αγώνα με την Ιγκόκεα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού στις 4/1 αρχίζουν τα play in. Αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος, θα παίξει (λογικά με Οστάνδη) 5, 12 και 19 (αν χρειαστεί) Ιανουαρίου.

 

Όσο για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον Προμηθέα; Δεν γινόταν διαφορετικά… Απλά το πρόβλημα αναζήτησης ημερομηνίας αφορά και την ομάδα της Πάτρας που δεν σταματά πλέον τον Γολγοθά των 18 αγωνιστικών στο Γιούροκαπ (έχουν παιχθεί οι επτά), η κανονική περίοδος του οποίου τελειώνει αρχές Απριλίου. Μόνο το μήνα ανάμεσα σε Φλεβάρη και Μάρτη υπάρχει κενό, αλλά εκεί… παράθυρα και απουσίες.

 

‘Έτσι έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΣΑΚΕ και σε τηλεδιάσκεψη τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί (όπως φαίνεται) η αναβολή μιας αγωνιστικής για να γίνει ο προημιτελικός (αλλά και παιχνίδια που έχουν αναβληθεί λόγω ιού). Μπορεί σε άλλο σενάριο να μην χαθεί αγωνιστική, αλλά απλά να αναβληθούν μόνο τα δύο ματς των ΠΑΟΚ, Προμηθέα (θα παίξουν κανονικά μεταξύ τους για το κύπελλο), με αναζητήση ημερομηνίας για να γίνουν αυτά τα δύο παιχνίδια.

 

Στο μεταξύ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ λύθηκε το συμβόλαιο του Τζος Κάρτερ καθώς διαπιστώθηκε οτι θα καθυστερήσει η διάρκεια της αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην μέση. Ο Αμερικανός συμφώνησε να λάβει μια τυπική αποζημίωση και να δοκιμάσει στη νέα σεζόν, ενώ ο Λυκογιάννης και μέσα από την καραντίνα συνεχίζει τη αναζήτηση αντικαταστάτη. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που θέλει, καθώς δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί συμβόλαιο σε μια μετριότητα. Θα συνεχιστεί με υπομονή το σαφάρι για κάποια καλή περίπτωση που πιθανόν προκύψει στο “4” (ματιές σε Ισραήλ, Τουρκία) και αν αυτό αρχίζει χρονικά να ξεμακραίνει, υπάρχει περίπτωση η ομάδα να προχωρήσει σε μηναίο συμβόλαιο (με μετριότητα) και αν στην πορεία δεν εμφανιστεί ένα ποιοτικό 4άρι, να γυρίσει το κουμπί και να γίνει αλλαγή προσώπου και όχι θέσης. “Τριάρι” και να παραμείνουν σε λογική “4” Ντι Λέο, Γιάνκοβιτς…

 

Τέλος αφού ο Θανάσης Χατζόπουλος “καθάρισε” με την βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη την οφειλή στο πρακτορείο ταξιδίων (ήταν πάνω από 600 χιλ. ευρώ), θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και με το ποσό που έμεινε για τους υπόλοιπους προμηθευτές (εξαψήφιο), κρατώντας πάντα συνεπή στάση προς δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ κλπ) και για τις παλιές ρυθμίσεις και για τις υποχρεώσεις χρήσης (συνολικά ένας μεγάλος μηνιαίος βραχνάς ίσος με ένα καλό συμβόλαιο). Μάλιστα έχει αποφασιστεί ένα σημαντικό μέρος της εκκαθάρισης για το στοίχημα να προωθηθεί σε κλείσιμο ορισμένων παλιών ρυθμίσεων στο δημόσιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top