ΠΑΟΚ: Κούρσα για δύο… ενόψει Πάτρας

 

Ποιό 4άρι τώρα…; Στον ΠΑΟΚ αγχώνονται για το πως θα εμφανιστούν το Σάββατο στην Πάτρα και κατ επέκταση στα δύο μεγάλα ματς της επόμενης εβδομάδας με Γαλατά και Άρη. Φυσικά το οτι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει αντικαταστάτη του Κάρτερ έγκαιρα δημιουργεί πρόβλημα, ειδικά από την στιγμή που τα προβλήματα είναι πολλά και δυσεπίλυτα.

 

Η επιστροφή του Χριστοδούλου είναι ένα θετικό σημάδι, ωστόσο με βάση το πότε έπαιξε για τελευταία φορά και τι είδους επίδραση έχει στο παρκέ, μάλλον ελάχιστα επενδύουν σε αυτό στο “Παλάτι”. Ο Γκρίφιν θα κάνει αύριο μαγνητική για να φανεί πόσο έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα στην περόνη. Ο ίδιος συνεχίζει να νοιώθει ενοχλήσεις και η γενική αίσθηση είναι οτι δεν θα παίξει στην Πάτρα μήπως και κερδίσει χρόνο για Πόλη και “κλασσικό”. Ο Τζόουνς βέβαια θα είναι παρόν και στα τρία παιχνίδια, ωστόσο παίζεται η ετοιμότητα του, αφού λογικά-κι αφού περάσει τα τεστ του πρωτόκολλου covid-θα μπει για προπόνηση τη Τετάρτη. Ο καλύτερος φέτος παίκτης της ομάδας θα έχει χάσει 12 μέρες δουλειάς (με τα ρεπό που δόθηκαν).

 

Τέλος το μέλλον του Κάρτερ παραμένει αβέβαιο καθώς ακόμα δεν έχει αποφασίσει το πως θα αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα στη μέση. Πάντως φαίνεται οτι τελικά θα αποφασίσει να κάνει την επέμβαση εδώ στην Θεσσαλονίκη, είναι κάτι που το μελετά, παίρνει πληροφορίες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να το ανακοινώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top