ΠΑΟΚ: Προβλήματα, φιλικά και ο… νεαρός Ρούμογλου

Ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν στην φροντ λάιν της ομάδας. Κακλαμανάκης και Χέρντον δεν είναι διαθέσιμοι, μένουν Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις θεραπείες τους με προοπτική την Δευτέρα, τουλάχιστον ο πρώτος, να δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπασάβογλου που στάθηκε για 2η φορά άτυχος στην προετοιμασία με διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Αυτή η τριάδα ουσιαστικά θα είναι το πρώτο πλήρες τεστ για Μαργαρίτη, Λονγκ, Τσαλμπούρη.

Πάντως ο ΠΑΟΚ με όλα αυτά τα προβλήματα μένει πίσω σε ετοιμότητα και ειδικά από την στιγμή που ο Χέρντον θα φτάσει να χάσει τα 2/3 της προετοιμασίας, εφόσον βέβαια την επόμενη εβδομάδα καταφέρει να αφήσει πίσω του την θλάση. Για αυτό και δεν αποκλείεται τελικά η συμφωνία με τον Τσαλμπούρη να επεκταθεί για 2ο μήνα. Άλλωστε η αποστολή περιλεμβάνει 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο νέα παιδιά χωρίς εικόνες και πατήματα (Ιατρίδης, Καραγιαννίδης).

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Ρούμογλου. Πρόκειται για 17χρονο γκαρντ φόργουορντ (1.96) που ανήκει στον Λεύκιππο Ξάνθης και αγωνιζόταν στον Αρίωνα. Ήδη οι επαφές έχουν προχωρήσει, ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε με τον πρόεδρο της Θρακιώτικης ομάδας και από την στιγμή που υπάρχει πολύ καλή άποψη για το νεαρό, είναι πιθανό να του δοθεί και άμεσα θέση σε ένα ευρύτερο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ο Ρούμογλου (όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για καλό ταλέντο αλλά και για φανατικό φίλο του ΠΑΟΚ) βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Παλατάκι, μια και εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με αυτόν του Τσαλμπούρη, που πρόσφατα υπέγραψε στον Δικέφαλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top