ΠΑΟΚ: Σοκ με Λοβ, τιμωρήθηκε από την FIBA

Ναι ο ΠΑΟΚ τον θέλει τον Λοβ για την επόμενη σεζόν, έγινε σχετική κουβέντα με τον Έλληνα ατζέντη του. Μπορεί όμως να τον κρατήσει; Και όχι για οικονομικούς λόγους…

Σύμφωνα με την FIBA και το ΒΑΤ ο Αμερικανός έχει stop (από την παγκόσμια ομοσπονδία) για μεταγραφή. Ο λόγος…; Στην χρονιά του Χολαργού άφησε την εταιρία που τον εκπρoωσvπούσε, πείστηκε από Έλληνα ατζέντη και αυτός τον πήγε σε Ιταλία, Κολοσσό και ΠΑΟΚ.

Άρχισε από την θιγμένη εταιρία δικαστικός αγώνας στην FIBA, δικαιώθηκε και το penalty πηγαίνει στον παίκτη και όχι στον ατζέντη.

Μαζί με τον Λοβ στον μαυροπίνακα είναι και οι Λι Μπένσον, Άντριαν Άμπραμς, Μάικλ Εφέμπερχα και Λίνας Λεκαβίτσιους.

Και τώρα; Είναι θέμα FIBA. Αν αυστηροποιήσει τα δεδομένα, ο Λοβ δεν θα μπορέσει να παίξει φέτος, εκτός και αν πληρωθεί ως αποζημίωση η πρώην εταιρία του. Αν η FIBA εμμείνει στο πως λειτούργησε με τον Άρη για παράδειγμα, τότε ο Αμερικανός, με το λέτερ οφ κλίρενς στην Ελλάδα από πέρσι, δεν θα έχει πρόβλημα για νέα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Πάντως το θέμα τσεκάρεται και από τον ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται από το περιβάλλον του παίκτη οτι θα λυθεί το πρόβλημα και ο Λοβ θα παίξει κανονικά είτε στον Δικέφαλο είτε σε άλλη ομάδα.  Ο Λυκογιάννης πάντως τον θέλει και έχει πάρει την διαβεβαίωση οτι θα πει το “ναι” σε περίπτωση Ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top