ΠΑΟΚ: Τα πρώτα συμβόλαια Ελλήνων είναι έτοιμα

Παράλληλα με αυτό το κυκεώνα, οι τωρινοί έχουν την υποχρέωση να δημιουργήσουν και μια αξιοπρεπή ομάδα με κόστος συμβολαίων που δεν θα κεπερνά τα 400-450 χιλ. ευρώ. Και να ήθελαν…Για την ώρα φαίνεται οτι αναμένονται τρεις ανακοινώσεις, μια και απομένουν τα διαδικαστικά αυτών των περιπτώσεων. Κακλαμανάκης, Παπαντωνίου (για δύο χρόνια) και Μαργαρίτης (για έναν) λογικά θα είναι το πρώτο τρίο νέων συμβολαίων για αυτό το καλοκαίρι. 

Ο πρώτος (στον ΕΣΑΚΕ τον… δίνουν 2.08, αλλά ο άνθρωπος είναι στα… ίσα με τον Σεντ Ρος) άλλαξε ατζέντη (ο πρώην αποφάσισε να εργαστεί για το… καλό του Ελληνικού μπάσκετ), βρέθηκε κοντά στο Περιστέρι αλλά… στην στροφή τον πέρασε ο Σκορδίλης και έριξε αρκετά τις απαιτήσεις του για να ανηφορήσει Θεσσαλονίκη. Θεωρητικά πολύ καλή κίνηση για αυτό το επίπεδο, κίνηση που είχε αποκαλύψει το Basketplus.gr και η εκπομπήΜένουμε μπάσκετ.

Ο Παπαντωνίου αποφάσισε οτι δεν είχε νόημα να περιμένει περισσότερο για να διεκδικήσει υψηλότερο συμβόλαιο, θα έχει σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, είδε οτι η προσφορά της ομάδας είναι το φετινό ταβάνι, κατάλαβε οτι δεν είχε να περιμένει από τον  Δικέφαλο κάτι περισσότερο και αποφάσισε να βγάλει μια ήρεμη σεζόν στο Παλατάκι με ένα ματς την εβδομάδα.Τέλος ο  Μαργαρίτης θα παίξει για 9ο σερί χρόνο, από την στιγμή που μπήκε στην τελική ευθεία διευθέτησης το θέμα των εκχωρήσεων. Με το περιβάλλον τόσο εύθραυστο ήταν απίθανο να ρισκάρει κάτι διαφορετικό η ομάδα. 

Οι τρεις αναμένεται να γίνουν 4. Ο Ζάρας φαίνεται οτι θα επιστρέψει στο Παλατάκι, μια και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πείσει τον Βασιλειάδη. Ο 36χρονος γκαρντ φέρεται να απέριψε την πρόταση του Δικεφάλου (δεν ήταν τόσο τα χρήματα αλλά το πρότζεκτ που κατέληξε διαφορετικό από αυτό που αρχικά είχε ακούσει) και έτσι ως Ελληνική λύση προωθείται ο Ζάρας.Στους παραπάνω είναι πιθανό να προστεθούν 1-2 Έλληνες ακόμα (o Σλαφτσάκης εφόσον αποχωρήσει από τον Άρη), αλλά σίγουρα αρχικά 5 Αμερικανοί. Ο Μέξας δεν θέλει μεγάλο ροτέισον, δεν το χρειάζεται με ένα ματς την εβδομάδα.

Χρειάζεται όμως καλές επιλογές ξένων. Του προτάθηκε ο Χίκι με καλή σεζόν πέρσι στην Λάρισα αλλά για την ώρα είναι ακριβός, ενώ εξετάζει έναν γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα και γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας. Είδε και τον Σάγκς που όμως οδεύει προς Λαύριο…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top