ΠΑΟΚ: Το Έβερεστ (των προβλημάτων) που έγινε Όλυμπος και πάει για… Χορτιάτη

Λίγοι το πίστεψαν. Θεώρησαν τότε οτι ήταν μια ενθουσιώδης ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, έτσι για να δηλώσει και αυτός παρόν στην ΑΜΚ που άρχισε τότε να κάνει αίσθηση με την συμμετοχή του κόσμου.

 

Όσο συγκεντρώνονταν και τελικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 500 χιλ. ευρώ από τον κόσμο και όσο ο καιρός περνούσε, τόσο και οι περισσότεροι (με βάση και την κατάσταση στην ΠΑΕ) επέμεναν οτι η υπόσχεση δεν θα γινόταν πράξη.

 

Κι όμως… Λίγους μήνες μετά η οικογένεια έκανε αυτό που υποσχέθηκε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφορτωθεί έναν τεράστιο βραχνά. Πάνω από μισό εκατομμύριο χρέους σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας εξαφανίστηκε πλέον… και με καλό κούρεμα. Τα δεδομένα διαφορετικά θα ήταν δυσάρεστα για την ΚΑΕ, αφού και το ποσό του χρέους ξεπερνούσε το μισό εκ. ευρώ και υπήρχε η σκέψη για δικαστική μάχη, ειδικά από την στιγμή που η ΚΑΕ είχε τερματίσει κάθε συνεργασία.

 

Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η οικογένεια Σαββίδη κατέβαλε και την 4η δόση των 500 χιλ. ευρώ (ούτε χορηγία, ούτε δάνειο, για αυτό και τα διαδικαστικά που αφορούσαν νομικές και λογιστικές διατυπώσεις ήταν χρονιβόρα), ανάλογα σε δόσεις ένα μεγάλο ποσό καταβλήθηκε στους υπευθύνους του πρακτορείου και η ΚΑΕ έχει πλέον να ανέβει ένα μικρότερο βουνό.

 

“Το Έβερεστ έγινε Όλυμπος, ελπίζουμε σύντομα να γίνει Χορτιάτης” έλεγε στους συνεργάτες του ο Θανάσης Χατζόπουλος, που στρέφει τώρα την προσοχή του στο να είναι συνεπής η ομάδα στις δόσεις στο δημόσιο. Χθες μάλιστα κατέβαλε μισθούς και δόσεις (παίκτες και δημόσιο) Νοεμβρίου με την ΚΑΕ να βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο συνέπειας εδώ και δεκαετίες. Και ο πρόεδρος της ΚΑΕ επανέλαβε κατηγορηματικά σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας οτι αναζητείται παίκτης για τον οποίο το κλάσμα αξία-οικονομικό να είναι… κερδοφόρο για το κλαμπ. Καλός παίκτης με το λιγότερο δυνατό κόστος…

 

“Δεν θα πάρουμε παίκτη έτσι για να… πάρουμε και μετά να μας περιμένουν με τις πέτρες. Είναι δύσκολο για ψηλούς, ειδικά όταν το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο για τέτοια κίνηση. Δεν ξεφεύγουμε από το στόχο μας, δεν ξεχνάμε την κατάσταση που παραλάβαμε” έλεγε ο κ. Χατζόπουλος που ετοιμάζεται, όπως και η ομάδα, για το διπλό ταξίδι σε Πάτρα και Κωνσταντινούπολη, παρατηρώντας πάντως τα τελευταία καιρικά προβλήματα και στους δύο προορισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top