Παπαδάκης: «Έχουμε προβλήματα στον Ηρακλή, δεν ζούμε σε παράλληλο σύμπαν»

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Κολοσσό και «καίγεται» για νίκη, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την αφαίρεση βαθμών. Ο Κώστας Παπαδάκης εν όψει του αγώνα με τον Κολοσσό το Σάββατο (17:00) έδειξε να έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Προερχόμαστε από μια βδομάδα, χωρίς αγωνιστική υποχρέωση, μετά την αναβολή του παιχνιδιού με τον Ιωνικό, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα.

Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς, καθώς υποδεχόμαστε τον Κολοσσό. Τι να πει κανείς για τον φετινό Κολοσσό; Μια ομάδα καλοδουλεμένη, σκληρή και με συνοχή, σε άμυνα κι επίθεση, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο κι έχει μάθει να νικάει, ακόμα και στις δύσκολες βραδιές της, γεγονός που την έχει φέρει και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εμείς από την πλευρά μας, προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να τριτώσει το καλό. Δεν πρέπει να ζούμε, όμως, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία δεν χρειάζεται τώρα να τα αναλύσουμε, αλλά να τα διαχειριστούμε και να μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τον Ηρακλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top