Παπαδάκης: «Η φετινή χρονιά είναι η πιο παράξενη της καριέρας μου» (vid)

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή φέτος, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν ως την πιο παράξενη της καριέρας του.

Ο Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που πάλεψαν για τον Ηρακλή, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Τζάμπολ” για την ήττα αυτή, αναφέροντας πως “Θέλαμε τη νίκη δεδομένου συνθηκών καλό δεύτερο ημίχρονο και παλέψαμε, αλλά δυστυχώς οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Αν κερδίζαμε θα βλέπαμε αλλιώς το πρωτάθλημα. ήταν δύσκολη εβδομάδα και λίγος παραπάνω καιρός. Είπαμε να παίξουμε, να τα δώσουμε όλα για τον Ηρακλή”.

Για τα όσα έχουν συμβεί στον Ηρακλή φέτος, ανέφερε: “Σαν άνθρωπος έχω μάθει να είμαι αισιόδοξος. Από αυτές τις καταστάσεις μόνο πιο δυνατός θα βγεις και πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις.

Είναι η πιο περίεργη χρονιά. Έχουμε αλλάξει 4 προπονητές, έχουμε κάνει δύσκολα ταξίδια. Γενικά ήμασταν η ομάδα σε σύνθεση, αποσύνθεση και ξανά σύνθεση. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό και να είσαι ανταγωνιστικός. Ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις υπάρχει αντίδραση στην ομάδα”.

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να κάνει την υπέρβαση είπε: “Είναι δύσκολο. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος και προσπαθώ να αφήνω όλα όσα με απασχολούν μακριά από το μπάσκετ. Θεωρώ πως όλοι όσοι μπαίνουν, δίνουν το 110%. Όλοι παλεύουν”.

Για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε: “Έχω στόχους και είμαι αισιόδοξος. Δεν ξέρω πού θα με πάει το ταξίδι, όμως θέλω να μπαίνω στο γήπεδο και να ευχαριστιέμαι που κάνω αυτό που αγαπάω”.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top