Παπαδόπουλος: «Όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία – Δύσκολος ο όμιλος μας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, την προετοιμασία και το βαθμό δυσκολίας που κρύβει ο όμιλος στον οποίο μετάχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

 

«Ο στόχος είναι να κάνει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, κάποια παιδιά δεν θα είναι μαζί μας, αλλά αυτά που είναι εδώ έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά και είναι έτοιμα για τη διοργάνωση».

Η Εθνική Παίδων έδωσε δυνατούς φιλικούς αγώνες και ήταν κάτι που το ήθελε ενόψει της συμμετοχής στη διοργάνωση: «Θεωρώ πως κάναμε μια καλή προετοιμασία, με δυνατά φιλικά και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα δώσουν το 100% σε κάθε παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε μια ομάδα εντελώς καινούρια, που δεν έχει παίξει ξανά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπως κι άλλες φυσικά στη διοργάνωση, υπάρχουν νέα πρόσωπα, αλλά υπάρχει διάθεση, καλό κλίμα και όλα τα παιδιά θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα».

Όλα αυτά σε έναν όμιλο υψηλού βαθμού δυσκολίας: «Ο Όμιλος είναι όντως αρκετά δύσκολος καθώς αντιμετωπίζουμε Γερμανία, Τουρκία και Κροατία. Δύσκολα είναι όλα τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο. Έτσι κι αλλιώς πλέον στα τουρνουά αυτά όπως είναι το σύστημα διεξαγωγής, ο αγώνας κλειδί είναι ο πρώτος χιαστί. Είναι ουσιαστικά αυτός που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τουρνουά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top