Παπανικολάου κατά Λιόλιου: «Λαϊκιστής σε κατήφορο»

Την ενόχλησή του για την είσοδο του Βαγγέλη Λιόλιου στα γραφεία της ΕΟΚ και την ένταση που επικράτησε εξέφρασε ο Άγγελος Παπανικολάου σε μια δήλωσή του.

«Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και υπό την ιδιότητα του υποψήφιου προέδρου, απαίτησε να του κατατεθούν οικονομικά στοιχεία, γεγονός που απαγορεύεται ρητώς.

Δυστυχώς, ο κατήφορος που έχει πάρει ο κ. Λιόλιος δεν έχει τέλος, έχοντας ως μοναδική συνέπεια στο λαϊκισμό και στην απόλυτη ταύτιση με την εφευρετικότητα στα ψέματα του τύπου «επιζητούμε την ενότητα και την ομόνοια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο έτερος υποψήφιος της προεδρίας της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Παπανικολάου:

Με ιδιαίτερη κατάπληξη, έντονη αγανάκτηση και εύλογη απορία γίναμε πριν από λίγη ώρα αυτόπτες μάρτυρες, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μιας αναίτιας και αδικαιολόγητης φραστικής επίθεσης εκ μέρους του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.

Δίχως να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τόσο σε μέλη του Δ.Σ. όσο και υπαλλήλων, τους επιτέθηκε φραστικά με απειλές παντός τύπου. Λες και βρισκόνταν στα γραφεία της εταιρείας του εμπορίας καφέ…

Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και υπό την ιδιότητα του υποψήφιου προέδρου, απαίτησε να του κατατεθούν οικονομικά στοιχεία, γεγονός που απαγορεύεται ρητώς.

Δυστυχώς, ο κατήφορος που έχει πάρει ο κ. Λιόλιος δεν έχει τέλος, έχοντας ως μοναδική συνέπεια στο λαϊκισμό και στην απόλυτη ταύτιση με την εφευρετικότητα στα ψέματα του τύπου «επιζητούμε την ενότητα και την ομόνοια».

Τη φορά αυτή, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο, κάθε φραγμό. Επιδίωξή του είναι να φέρει νέα ήθη στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όπου θα κυριαρχεί ο φόβος.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη συμπεριφορά του…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top