Παπανικολάου: «Περιμένοντας παρεμβάσεις άλλων, δε λύνονται τα προβλήματα»

Ο Άγγελος Παπανικολάου χαιρέτησε το άνοιγμα των ακαδημιών, τονίζοντας ότι συμμετείχε στη σύσκεψη των εμπειρογνωμόνων που έδωσε το «πράσινο φως». 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου εξέδωσε ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, επισημαίνοντας την παρουσία στην κρίσιμη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγγελου Παπανικολάου: 

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την απόφαση των εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με την οποία θα επαναλειτουργήσει ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός. Μια απόφαση απόλυτα σωστή, η οποία στηρίχθηκε σε δεδομένα και άψογα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης της υπο-επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον Αθλητισμό.

Στην εν λόγω σύσκεψη είχα την τιμή να συμμετέχω αλλά και να εκφράσω την επιστημονική άποψή μου για την επιτακτική αναγκαιότητα ανοίγματος του ερασιτεχνικού Αθλητισμού και ειδικότερα την έναρξη των ηλικιακών (μοριοδοτούμενων) πρωταθλημάτων.

Παρουσίασα ενδελεχώς στοιχεία και θεωρώ ότι συνέβαλα από την πλευρά μου στην απόφαση των εμπειρογνώμων. Σημαντική, δε, ήταν η προετοιμασία και η παρουσίαση όλων των δεδομένων εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά.

Αντί επιλόγου, θα ήθελα να αναφέρω ότι με ευχολόγια και ανακοινώσεις δεν επιλύονται τα προβλήματα. Πολλώ δε μάλλον, περιμένοντας παρεμβάσεις άλλων…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top