Παπαντωνίου: «Το Λαύριο, ο Μουράτος και η βοήθεια σε όσους την χρειάζονται»

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Kαλησπέρα σας…

Όπως είπα, για μας οι χριστουγεννιάτικες γιορτές σημαίνει προπόνηση χωρίς ξεκούραση ρεπό και οικογενειακές στιγμές. Χωρίς πολλά μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Όμως είναι η δουλειά μας και κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Την περασμένη αγωνιστική χάσαμε από την ΑΕΚ, κάνοντας τεράστια προσπάθεια για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αντιδράσαμε όμως και δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει κ αυτό θέλω να κρατήσουμε.

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με το Λαύριο το οποίο είναι πολύ δυνατό στην έδρα του, είναι το φαβορί και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρέπει να ελέγξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Μετά από τόσα χρόνια έχω κάνει αρκετούς φίλους από το χώρο και μου αρέσει όταν παίζω αντίπαλος μαζί τους. Ο Βασίλης Μουράτος είναι ένας από αυτούς. ‘Έχουμε τρομερή σχέση και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω.

Κλείνοντας, θα ήθελα όλοι μας, όσο μπορούμε, να δώσουμε αγάπη και βοήθεια αυτές τις Άγιες μέρες σε όσους τη χρειάζονται και να σκεφτούμε πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είμαστε, γιατί εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε χριστουγεννιάτικα ή είναι άστεγοι.

Να είστε όλοι καλά, καλές γιορτές και καλή χρόνια με υγεία!!!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top