Παπαπέτρου: «Είναι ντροπή, παίζαμε με 50 βαθμούς – Έκανα ράμματα λόγω της πινακίδας»! VIDEO

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάστηκε να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ξεσπώντας μετά το φινάλε του ματς.

«Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο αγωνιστικό. Θέλω να πω κάποια πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στη Λάρισα, τους αξίζουν, κάνουν απίστευτη προσπάθεια. Τους αξίζουν όλα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια. Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε με νόημα:

«Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top