Παπαθεοδώρου: «Η μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ»

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Αύριο είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Οι προσδοκίες εξ αρχής ήταν μεγάλες για μας. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, που ξέρει πώς να παίζει, διαθέτει εμπειρία και έχει χημεία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη», ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για τη σημασία της άμυνας είπε: «Όλοι ξέρουν την ποιότητά μας, αλλά δεν αρκεί αυτό. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί από το πρώτο λεπτό. Η Μπούργος έχει καλά οργανωμένη ομάδα, που ξέρει να δημιουργεί ελεύθερα σουτ και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της περασμένης σεζόν. Για μας είναι δύσκολο να προετοιμάσουμε τα πάντα σε μια μέρα, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουρα σκληροί. Είναι το κλειδί για μας».

Σχετικά με την αντιμετώπιση του Βίτορ Μπενίτε είπε: «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε χθες, τι έγινε πέρσι και να είμαστε αφοσιωμένοι στον τελικό. Να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πιστεύω πως έχουμε εμπειρία για να διαχειριστούμε την κατάσταση, που ξέρουν να παίζουν τελικούς. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε σωστά. Να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι και να ακολουθήσουμε το πλάνο».

Για τα υψηλά ποσοστά της Μπούργος στα τρίποντα ανέφερε: «Πιστεύω πως η Μπούργος έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει, ένας από αυτούς είναι το τρίποντο. Έχει καλούς σουτέρ, αλλά και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν. Η φιλοσοφία μας είναι να ελέγξουμε μέσα από την άμυνα όλο το παιχνίδι, όχι μόνο τα τρίποντα, γιατί η Μπούργος έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και ένα καλό ρόστερ. Ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top