Παπαθεοδώρου: «Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν για το παιχνίδι»

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα, παίξαμε καλύτερα από τη Χάποελ Χολόν και αξίζαμε τη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κρατήσαμε μια πολύ καλή ομάδα στον τομέα της επίθεσης στους 72 πόντους, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι κύριοι σήμερα αποφάσισαν για το παιχνίδι και αυτοί δεν ήταν οι παίκτες.

 

Θέλουμε σεβασμό, επειδή αξίζουμε σεβασμό. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα στον όμιλο μέχρι το τέλος. Φυσικά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παίξουμε πιο έξυπνα, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Για τη διαφορά από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά. Πολλές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και φυσικά όταν σε ένα σκληρό παιχνίδι μια ομάδα έχει τις διπλάσιες βολές από την άλλη, τότε υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω ότι στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι βολές ήταν 17-0 υπέρ της Χολόν. Αυτό είναι απίθανο για αυτό το παιχνίδι, απίθανο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top