Παπαθεοδώρου: «Μπράβο στους παίκτες, έχουν κίνητρο και διάθεση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Άρη “κράτησε” τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε επικρατήσει πιο εύκολα, αλλά έδωσε παράλληλα και τα εύσημα στους παίκτες του, για τη διάθεση και το κίνητρο που δείχνουν, παρά τα διάφορα προβλήματα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε:

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε σίγουρα τη νίκη, μετά από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχουμε τις τελευταίες μέρες, οι δυνάμεις και η ενέργεια μας, αποτυπώνεται νομίζω στη σημερινή μας εμφάνιση. Ειδικά στο κομμάτι της συγκέντρωσης μας, είχαμε πολλά εύκολα λάθη και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολα, αν ήμασταν πιο συνεπείς στις επιθετικές μας συνεργασίες και δεν «πουλούσαμε» τη μπάλα.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια μας είναι μεγάλη και συνεχίζεται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για το κίνητρο και τη διάθεση που έχουν, να προχωρήσουν όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια του και καλή συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν».

Για το αν υπήρχε κούραση από το χαμηλό επίπεδο του αγώνα με τα πολλά λάθη εκατέρωθεν:

«Ήμασταν κουρασμένοι πριν έρθουμε εδώ, γιατί έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη, σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Δεν το λέω σα δικαιολογία, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια ομάδα, που τον τελευταίο μήνα παίζει ουσιαστικά με εννιά παίκτες, να παρουσιάσει μια καλή εικόνα. Μας λείπει η καλή προπόνηση, μας λείπουν πολλά πράγματα και τα ξέρουμε και σίγουρα συμμετείχαμε σήμερα σε ένα παιχνίδι που έλειπε η ποιότητα. Εμείς απλώς κρατάμε τη νίκη».

Για την απουσία του κόσμου και αν η παρουσία του, θα έδινε μεγαλύτερο κίνητρο:
«Όταν παίζεις εδώ με κόσμο είναι πάρα πάρα πολύ πιο δύσκολο. Ο κόσμος σίγουρα δίνει κίνητρο, οι παίκτες παίζουν για τον κόσμο, αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού, δεν ξέρω αν θα άλλαζε τόσο πολύ, με βάση όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μας ομάδα, γιατί για τον Άρη, δε μπορώ να μιλήσω εγώ.

Ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε. Ταυτόχρονα με όλα αυτά που έχουμε μπροστά μας, έχουμε να εντάξουμε και τα παιδιά που επιστρέφουν σιγά-σιγά, κάτι που δεν είναι εύκολο, μέσα σε κρίσιμα παιχνίδια. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Γιάνκοβιτς, ο Ζήσης πήραν χρόνο συμμετοχής και μας βοήθησαν να κερδίσουμε. Περιμένουμε να επιστρέψουν και τα υπόλοιπα παιδιά και να παίξουμε και καλύτερο μπάσκετ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top