Παραιτείται ο Σκουρτόπουλος, Λημνιάτης και Ζούρος στο προσκήνιο, ντροπιαστικές καταγγελίες!

Με ντροπιαστικές καταγγελίες για την κατάσταση στον Ηρακλή που διαρρέουν στα ΜΜΕ αποχωρεί από την ομάδα, όπως όλα δείχνουν, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και όπως όλα δείχνουν θα τον διαδεχθεί, αν το πάρει απόφαση 100%, ο Γιώργος Λημνιάτης!

Σύμφωνα με αναφορές σε αρκετά Αθηναϊκά σάιτ ο Σκουρτόπουλος “έμενε σε ξενοδοχείο, αφού τον… έβγαλαν από το airbnb διαμέρισμα που έμενε μέχρι πρότινος, αφού ήταν απλήρωτο”, ενώ να σημειωθεί ότι όταν γύρισε η ομάδα από την Ολλανδία ήταν χωρίς σπίτι και πήγε μόνος του σε ξενοδοχείο, όπου και μένει ακόμη και τώρα. Παράλληλα γίνεται λόγος από τον κόουτς ότι οι συνθήκες εργασίας στο Ιβανώφειο είναι άσχημες και για παράδειγμα φέρνει πως ακόμη δεν υπάρχει αίθουσα προβολής βίντεο για την ομάδα, αφού δεν υπάρχει… τηλεόραση! Όλα αυτά, αν ισχύουν, είναι ντροπιαστικά για μια ομάδα Α1 που θέλει να λέγεται επαγγελματική και παίζει Ευρώπη και το περίεργο είναι πως αντί να κοιτάξει η ΚΑΕ να διορθώσει την τραγική εικόνα, βγάζει ανακοίνωση σήμερα για τις… Ακαδημίες!

Όσο για τη διάδοχη κατάσταση; Ο Ηρακλής, λόγω των καλών σχέσεων του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Καρβέλα μαζί του, κινείται για την επιλογή του Γιώργου Λημνιάτη, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση και ακόμη δεν έχει απαντήσει οριστικά, τουλάχιστον όπως αναφέρει επίσημα. Είναι μια καλή επιλογή μπασκετικά, ο Λημνιάτης είναι πολύ μπασκετικός και φέρελπις, αλλά ο Ηρακλής έτσι όπως είναι τώρα, δεν αντέχει πειραματισμούς, έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Άρα θέλει κάποιον που να είναι “κομάντο”, που να κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια με την καλή έννοια, να καθαρίσει την “κόπρο του Αυγεία” γύρω απ’ την ομάδα (κάτι που δεν πρόκειται φυσικά να γίνει εύκολα από κανέναν, όσο υπάρχει Δρακόπουλος), να θωρακίσει την ψυχολογία των παικτών και να τους φέρει πιο κοντά στη “δίψα” του κόσμου. Αυτά αν μπορέσει να τα καταφέρει ο Λημνιάτης, θα είναι επιτυχία ήδη, ενώ πέραν του Λευτέρη Κακιούση, που η διοίκηση δε φαίνεται να θέλει περιέργως (!), ακούγονται ονόματα όπως του Μάκη Γιατρά, του Ηλία Ζούρου και του Φώτη Τακιανού.

Ο Γιατράς είναι ενήμερος για την κατάσταση, είναι προσωπικότητα, όπως και ο Ζούρος (τον οποίο θέλει μια πλευρά της διοίκησης και λέγεται ότι είναι πιο κοντά απ’ όλους), που μπορεί να πετύχει πολλά από τα παραπάνω, αλλά προφανώς και θα θελήσει – και καλά θα κάνει – εγγυήσεις για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, για καλές “αλλαγές” παικτών. Πρωτίστως βέβαια το πρόβλημα είναι μπασκετικό, η ομάδα θέλει νίκες και έχει πρόγραμμα γολγοθά (Μπαχτσεσεχίρ, πανίσχυρη στην Τουρκία, την Τετάρτη, Ολυμπιακό μέσα την Κυριακή, Μόρναρ Μπαρ έξω, στο Μαυροβούνιο, Λάρισα έξω, Λέιντεν μέσα, Απόλλων Πατρών μέσα και έπεται συνέχεια)…

Βεβαίως αν κάτσει κάποιος να αναλύσει κι άλλες επιλογές θα μπορούσε να φτάσει στην επιλογή του Βαγγέλη Αγγέλου, που έχει το προφίλ που χρειάζεται, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση διοικητικά και όσον αφορά στις λήψεις αποφάσεων, κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι… ξημερώνει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top