Παρελθόν ο Σαμόλης

Ο Έλληνας κόουτς γνωστοποίησε την αποχώρησή του με επιστολή. Αναλυτικά:

«Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κόροιβου Αμαλιαδας.

Ανέλαβα ένα δύσκολο έργο,όχι μόνο αγωνιστικό,να εκπροσωπήσω από τη θέση του προπονητή μια ομάδα ενός ολοκλήρου νομού,μιας πόλης που έζησε 4 χρόνια στην Α1.

Με δύσκολο πρόγραμμα,ψυχολογία σε χαμηλά επίπεδα,κάναμε υπερβάσεις,καταφέραμε να σωθούμε,κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους εντός και εκτός έδρας,αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Ήρθε δυστυχώς η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Κοροίβου,που με υποδέχτηκε, φιλοξένησε και με έκανε να νιώσω άνετα, λες και ήμουν χρόνια στην ομάδα.

Η πρόταση ανανέωσης ήταν τιμητική, αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσω να την αποδεχτώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, Σάκη Κάτζο, Χρήστο Λαγό, Γιάννη Τράπαλη, Άγγελο Αθανασόπουλο για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους την περσινή χρόνια, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ομάδας.

Το staff της ομάδας, Φοίβο Κωστή που ήταν ο συνεργάτης μου, το γυμναστή Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, το φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Συρμόπουλο και τους γιατρούς μας και τον ”φροντιστή” Άρη Βλαχοχριστόπουλογια τη συνεργασία και την βοήθεια τους όχι μόνο μέσα στο γήπεδο.

Τους παίκτες μας,που με τον ιδρώτα,την προσπάθεια,και τη στήριξη τους καταφέραμε το στόχο,παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Αμαλιαδας,για τα καλά του λόγια, για την ένθερμη υποστήριξη τους καθημερινά και στους αγώνες.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη,
Σπυρος Σαμόλης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top