Παρουσιάστηκε η συνεργασία ΕΟΚ – ΟΠΑΠ (pics + vids)

Τον νέο κεντρικό χορηγό των Εθνικών Ομάδων παρουσίασε η ΕΟΚ.

Μετά την λήξη της συνεργασίας με την Eurobank, ο ΟΠΑΠ θα είναι ο Νο. 1 «συμπαίκτης» της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης και το deal των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με το event της Τετάρτης (23/2) στα Άνω Λιόσια.

Σε αυτό βρέθηκαν πολλοί «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι: Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παταβούκας, Γιάννης Καλαμπόκης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Μπουρούσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Παράλληλα, ο Νίκος Ζήσης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εκπροσώπησαν την «επίσημη αγαπημένη» μαζί με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Λούντζη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Εβίνα Μάλτση, με την Μάντυ Αναστασοπούλου να εκπροσωπεί την Εθνική Γυναικών και τον Λευτέρη Μαντζούκα τις «μικρές» Εθνικές.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και για να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top