Περιμένοντας το φως!

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Χίλτον. Μια άβολη αλλά όχι και πρωτόγνωρη κατάσταση που συμβαίνει κατά συρροή στην χώρα μας, μετατράπηκε σε αποκλειστική βόμβα μεγατόνων. Μια προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και συνοδεύτηκε από πινελιές ταινίας δράσης. Ήταν ωραίο, βολικό και εύκολο το σενάριο.

Φυσικά, τρεις ώρες μετά, με όση ευκολία φρόντισαν κάποιοι να «απλώσουν» την ιστορία με τον Λάσκαρη, προσπάθησαν και να την μαζέψουν. Διαψεύδοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, τον ίδιο τους τον εαυτό και αδιαφορώντας για το μπάχαλο που προκάλεσαν στις τάξεις του οργανισμού που λέγεται Άρης. Πρώτη φορά ήταν;

Για να είμαστε σοβαροί και να ακριβολογούμε. Και καπνός υπάρχει και φωτιά στην υπόθεση του Νίκου Λάσκαρη με τον Λετονό. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και, όντως, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως ούτε δικαστές είμαστε, ούτε κατήγοροι, ούτε συνήγοροι. Ένας επιχειρηματίας έχει μια σοβαρή αντιδικία με έναν άλλον επιχειρηματία και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, πως θα τελειώσει αυτή η δικαστική διαμάχη. Ευχόμαστε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για τον Λάσκαρη.

Εμένα ο Άρης με ενδιαφέρει. Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχει, πλέον, δυσπιστία, υπάρχει ανησυχία, υπάρχει μια κατάσταση που υποβόσκει και απειλεί να τινάξει στον αέρα ότι κτίζεται τα τελευταία, τουλάχιστον, δυο χρόνια. Όμως είναι στο χέρι ή, για να ακριβολογούμε, στην τσέπη του Λάσκαρη, να καθαρίσει την μπουγάδα και να δώσει το στίγμα ότι είναι εδώ και συνεχίζει.

Ο τρόπος είναι ένας. Πληρώνοντας. Αν μέσα στην εβδομάδα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης εξοφλήσει ή πληρώσει έναντι οφειλών ένα ποσό από τα μισά και παραπάνω που οφείλονται, τότε κλείνει στόματα και ανοίγει τον δρόμο για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας που, ήδη, έχει καθυστερήσει. Αν δείξει το «φως» ο Λάσκαρης, όλα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, τουλάχιστον για την ώρα.

Αν όμως ο Λάσκαρης δεν πληρώσει ή δώσει έναντι οφειλών ένα μικρό ποσό, ακόμη και αν έχει πρόθεση να ξαναφέρει λεφτά στην Θεσσαλονίκη για πληρωμές άμεσα, τότε θα ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου. Ο Άρης θα έχει μεγάλο πρόβλημα τόσο με τους πιστωτές της χρονιάς που έφυγε, όσο και με όλους όσους θα ήθελαν ή θα μπορούσαν να έρθουν στην ομάδα. Και φυσικά, το έδαφος θα αρχίσει να γίνεται πολύ ολισθηρό κάτω από τα πόδια του ιδιοκτήτη.

Ελπίζω και εύχομαι να ισχύσει το αισιόδοξο σενάριο. Να πληρωθούν υποχρεώσεις, να διευθετηθεί η υπόθεση Πρίφτη οριστικά, να μπει σε «ράγες» η επιστροφή Γιαννάκη, να μην χαθεί ο ελληνικός κορμός του Άρη, να έρθουν παίκτες που θα τον ενισχύσουν ποιοτικά και ουσιαστικά. Στην περίπτωση του απαισιόδοξου σεναρίου, βάλτε κράνη και παλάσκες γιατί έρχονται δύσκολες μέρες…

Υ.Γ: Ψυχραιμία προς πάσα κατεύθυνση. Ούτε τυφλούς υπερασπιστές χρειάζεται η ιδιοκτησία ούτε όψιμους κατήγορους. Άπαντες οφείλετε να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά, να φιλτράρετε με ηρεμία ότι διαβάζετε και να μην παίρνετε τόσο γρήγορα στα χέρια σας το κινητό ή το tablet για να ποστάρετε το μακρύ σας και το κοντό σας. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο μονοπάτι και χρειάζεται από όλους υπευθυνότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top