Πετανίδης: «Κρατάμε τη νίκη, αλλά δεν ξεχνάμε την ήττα»

«Θα νικήσουμε και πάλι, είμαι σίγουρος, αλλά δεν ξεχνάμε και το χθεσινό παιχνίδι. Θα κρατήσουμε πράγματα που κάναμε καλά από τη νίκη, όμως θα πρέπει να κρατάμε στο μυαλό μας και όσα κάναμε λάθος απέναντι στη Σερβία για να έρθει η ήττα. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε».

Το επόμενο βήμα σε αυτό το «θα προχωρήσουμε» ακούει στο όνομα της Γαλλίας: «Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να το προσέξουμε το κομμάτι αυτό, γιατί δεν τα έχουμε πάει καλά ως τώρα. Μετά απαιτείται φυσικά καλή άμυνα. Αν μπουν και τα σουτ θα είναι όλα καλύτερα. Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι».

Η ομάδα προετοιμάζεται αρκετό καιρό και παρά το ότι είναι το πρώτο τουρνουά για τους νεαρούς διεθνείς, νιώθουν ήδη κοντά ο ένας στον άλλον: «Είμαστε ενάμιση μήνα μαζί, όλη μέρα μαζί. Νιώθουμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, μαθαίνουμε να βρίσκουμε ο ένας τον άλλον στο γήπεδο και προχωράμε μαζί. Θα ήθελα εδώ στο σημείο αυτό να πω πως κάθε νίκη μας την αφιερώνουμε και στον κ. Λάζαρο (Σαββίδη), ο οποίος εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας. Ήταν κοντά μας σε όλη την προετοιμασίας και μας βοήθησε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top