Πετρόπουλος: «Κομβικός αγώνας για τη συνέχεια»

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League

Mετά από τρεις αγωνιστικές μακριά από την έδρα μας, ήρθε ξανά η ώρα να αγωνιστούμε στο κλειστό του Πλάτωνα. Πάντα νιώθεις πιο οικεία όταν παίζεις εντός έδρας και η αλήθεια είναι πως το διάστημα χωρίς ματς στο σπίτι μας ήταν μεγάλο.

Στο Περιστέρι δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40′ και μελετήσαμε τα λάθη που κάναμε, ενώ στις αρχές της εβδομάδας είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το ματς με το Μεσολόγγι BAXI είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι αυτονόητο, καθώς φιλοξενούμε μία ομάδα με το ίδιο ρεκόρ και τους ίδιους στόχους μαζί μας. Στον α’ γύρο είχαμε χάσει, οπότε πρέπει να μην επιτρέψουμε να γίνει το δύο στα δύο εις βάρος μας.

Θεωρώ ότι, αν εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή και δεν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, θα έχουμε τον πρώτο λόγο να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε μία κομβική νίκη για τη συνέχεια. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το ματς με τεράστια προσοχή, αλλά παράλληλα να μην αφήσουμε το άγχος για το αποτέλεσμα να μας καταβάλει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top