Πίστη και αισιοδοξία στη Σταυρούπολη, που θέλει να ξεχωρίσει σε όλα τα επίπεδα! PICS

Με πίστη και αισιοδοξία για μια επιτυχημένη χρονιά συνεχίζουν τις προσπάθειες στην Σταυρούπολη ώστε να παρουσιαστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (6ος Όμιλος) μια ανταγωνιστική ομάδα, που δεν κρύβει όμως και τις υψηλές της φιλοδοξίες. 

Χθες η ομάδα του Παναγιώτη Αμοιρίδη έδωσε το πρώτο της φιλικό τεστ με αντίπαλο την ομάδα του Ασβεστοχωρίου, όπου ο κόουτς είδε τα πρώτα συμπεράσματα, τη στιγμή που η “αεικίνητη” διοίκηση του τμήματος με μπροστάρη τον Αλέξανδρο Χεμπεκίδη και πολύτιμους αρωγούς τους Χρήστο και Νίκο Κυρλίδη, Γρηγόρη Λάτσιο και “μυστικό όπλο” τον Γιώργο Ευθυμιάδη συνεχίζει την προσπάθειά της σε όλα τα επίπεδα.

(Χεμπεκίδης, Ευθυμιάδης, Ν.Κυρλίδης στη φωτογραφία)

Άξια αναφοράς η συνεχής εκστρατεία στην περιοχή της Σταυρούπολης και σε όλη, γενικά, τη Δυτική Θεσσαλονίκη, για χορηγίες, με μεγάλη διεισδυτικότητα, χάρη στις επαφές και γνωριμίες τους, σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αλλά και η προσπάθεια συσπείρωσης του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, μέσω της καμπάνιας για τα εισιτήρια Διαρκείας, με “αιχμή του δόρατος” τον GM Γ. Ευθυμιάδη και την ίδια την ομάδα και την οργάνωσή της να αποτελούν από μόνες τους “διαφήμιση”.

Άλλωστε η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια από τους λεγόμενους “Stavs” έχει κάνει ήδη αίσθηση στους μπασκετικούς χώρους και η Σταυρούπολη και οι γύρω περιοχές (και όχι μόνο) οφείλουν να “αγκαλιάσουν” μια δική της ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και μια διοίκηση βγαλμένη απ’ τον ίδιο τον τόπο, με νέους και επιτυχημένους επαγγελματίες που λατρεύουν το μπάσκετ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Φέτος στην ομάδα συνεχίζει ο εμβληματικός Κώστας Κακαρούδης, όπως και ο Γιάννης Δασκαλόπουλος, μαζί τους Χατζημιχαηλίδη, Τετράδη, Καπάτση συν την ηχηρή ένταξη του πολύπειρου Σίμου Κουντουρατζόγλου στο ρόστερ, για το οποίο η διοίκηση Χεμπεκίδη ετοιμάζει όχι ένα, αλλά… δύο “κερασάκια στην τούρτα”, εκ των οποίων το ένα, όπως λένε πληροφορίες του BasketPlus.gr θα κάνει “μπαμ”.

Αξιοσημείωτη και η συνεργασία για τις Ακαδημίες με έναν από τους καλύτερους της Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Κυριαζή, δείγμα της φιλοσοφίας της διοίκησης για το μπάσκετ και τη σωστή ανάπτυξή του.

Εντός των ημερών θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις, ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται και θα δοθούν νέα φιλικά για να αρχίσει το “δέσιμο”, καθώς ακόμη υπάρχει χρόνος για τον έμπειρο κόουτς Αμοιρίδη και τους συνεργάτες του, αφού το πρωτάθλημα αρχίζει στις 24/10.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top