«Σκούπα» με σούπερ Γιάννη οι Μπακς, έμειναν ζωντανοί οι Τζαζ (VIDEOS)

Oι Πίστονς ήθελαν μια νίκη στην έδρα τους καθώς επέστρεψαν στα Playoffs, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε. Παρόλο που η ομάδα του Κέισι πάλεψε μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου (73-73) απλώς δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια του Μπακς.

Η ομάδα του Μπούντενχολζερ ολοκλήρωσε το τρίτο δωδεκάλεπτο με 85-95, έφτασε μέχρι το +25 στην τελευταία περίοδο (115-90) και επικράτησε με 127-104 κάνοντας το 4-0 στην σειρά και περνώντας στους ημιτελικούς της Ανατολής.

Ο Γιάννης ήταν για άλλη μια φορά ασταμάτητος. Έκανε ρεκόρ καριέρας στα Playoffs καθώς είχε 41 πόντους με 10/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 15/20 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κοψίματα και μερικά εντυπωσιακά καρφώματα.

Από τους νικητές ο Μίντλετον είχε 18 και ο Μπλέντσο 16, ενώ για το Ντιτρόιτ ο Τζάκσον σκόραρε 26 πόντους, και ο Γκρίφιν 22 με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 




 

Don.jpg

Να μην «σκουπιστούν» από τον πρώτο γύρο έβαλαν σκοπό οι Γιούτα Τζαζ και το κατάφεραν. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ πήγαινε χέρι-χέρι με τους Ρόκετς στο σκοράρισμα για τρεις περιόδους, και χρειαζόταν ένα ξέσπασμα στην τέταρτη.

Έτσι και έγινε. Οι “μορμόνοι” πέτυχαν 31 πόντους στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, το Χιούστον κατάφερε να σκοράρει μόλις 12 και η γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 107-91.

Στην νίκη της ομάδας του βοήθησε τα μέγιστα ο Μίτσελ, που σκόραρε 31 πόντους, ενώ 23 είχε ο Κράουντερ με τον Ρούμπιο να μετράει 18 πόντους και 11 ασίστ.

Για τους Τεξανούς ο Χάρντεν σκόραρε 30 πόντους, με τον Πολ να έχει 23 και 7 ασίστ.




 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top