Πλήρης ο Ηρακλής εν όψει ΑΕΚ

Η ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με μία προπόνηση στο Ιβανώφειο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (16/11, 17:45). Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όλοι μαζί δούλεψαν εντατικά σε θέματα τακτικής και ατομικής και ομαδικής βελτίωσης. Αύριο η προετοιμασία θα συνεχιστεί με “διπλή” προπόνηση, όπως και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή οι αθλητές θα έχουν ευκαιρία ξεκούρασης.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι διαθέσιμα από το Σάββατο 09/11 για τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ, τόσο από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο, όσο και από το www.ticketmaster.gr. Σχετικά θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση.

Εξ άλλου, σήμερα το πρωί έγινε στο Ιβανώφειο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΑΕΚ, παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ, του ΕΣΑΚΕ, της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων.

Όπως προβλέπεται από το Νόμο και από τους κανονισμούς, δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, πέραν των επισήμως προσκεκλημένων κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων και της διοργανώτριας αρχής, που θα καθίσουν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων του Ιβανωφείου. Κάτι που ισχύει σε κάθε αγώνα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά εξ ολοκλήρου από την ΕΡΤ 2.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η διάθεση και των εισιτηρίων Διαρκείας με τις υπάρχουσες τιμές και για τις υπολοιπόμενες θέσεις, αλλά και μετοχών της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017. Περισσότερες πληροφορίες στο www.iraklis-bc.gr και στο 2310-219233, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

* Η φωτογραφία είναι από την επίσημη φωτογράφιση της Ομάδας μας, η οποία και θα δημοσιευθεί εξ ολοκλήρου στο επίσημο site μας τις επόμενες ημέρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top