Πληρωμές στον Άρη

Στους καλαθοσφαιριστές καταβλήθηκαν χρήματα από αυτά που έχουν λαμβάνειν. Για κάποιους παίκτες αυτά τα χρήματα αφορούσαν σε μισθό Νοεμβρίου και για άλλους σε μισθό Δεκεμβρίου.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ είχε εξαγγείλει στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ότι η όσο το δυνατόν μεταλύτερη συνέπεια προς την υπάρχουσα ομάδα είναι μία από τις προτεραιότητές της. Τελευταία η ΚΑΕ συγκέντρωσε χρήματα τα οποία επρόκειτο να δοθούν για την άρση των έξι ban, όμως προτιμήθηκε να πληρωθεί η ομάδα, εν όψει μάλιστα και του κρίσιμου αγώνα με τον Ιωνικό και της διακοπής του πρωταθλήματος. Είναι η δεύτερη φορά που πληρώνονται οι παίκτες, στον περίπου 1.5 μήνα από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες της ομάδας.

Όσον αφορά στα ban, έχουν επιτευχθεί συμωνίες και τους έξι πιστωτές και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν κατά την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top