Πρίφτης: «Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου-Θα συζητήσουμε για αλλαγές!»

Τόνισε αρχικά : “Συγχαρητήρια στη Μονακό για την νίκη. Είναι σκληρή ήττα για μας. Πήγε στη μια κατοχή το ματς, σε ένα ριμπάουντ, σε ένα σουτ. Είναι ήττα στην έδρα μας, είναι αρνητικό. Πρέπει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις και στο διάβασμα του παιχνιδιού στο αγωνιστικό κομμάτι και με τους τραυματισμούς. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες…”.

 

Ρωτήθηκε για το γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Ντέβιν Μαρμπλ και απάντησε: “Ο Μαρμπλ έχει ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού, κάτι σαν διάστρεμμα. Πονάει. Μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει. Στο ματς με την Λευκάδα τον έβαλα κι έχασε τις φάσεις. Σήμερα βλέπω από το ζέσταμα ότι δεν πατάει καλά. Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο όμως για να μένει εκτός. Πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, με το δικό μου κριτήριο, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην παίξει”.

 

Για την κακή παρουσία του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς τόνισε: “Είναι συνολικό το πρόβλημα, έχει να κάνει με την χημεία μας, μπορεί να μην είναι μόνο δικό του το λάθος. Μερικά σχήματα δεν είναι λειτουργικά γι’ αυτόν, γιατί είναι λίγο βαρύς, γι’ αυτό και πάμε σε άλλα σχήματα με τον Γιάνκοβιτς και τον Τσαϊρέλη”.

 

Για την κατάσταση του Έρικ Μπάκνερ είπε: “Δε νομίζω να παίξει το Σάββατο και ίσως στην συνέχεια. Διάστρεμμα στην ποδοκνημική, αν είναι και οστικό θα είναι χειρότερο. Δεν είναι κάτι απλό, μάλλον είναι κάτι πιο σοβαρό”.

 

Για τις αποδοκιμασίες επεσήμανε: “Οι αποδοκιμασίες είναι κάτι φυσιολογικό. Πολλές φορές έχω ακούσει και λόγια αγάπης εδώ, αλλά και κριτική και αποδοκιμασίες. Το θεωρώ φυσιολογικό να συμβαίνει, το αποδέχομαι, το διαχειρίζομαι, είμαι εδώ και θα συνεχίσω να παλεύω ακόμα πιο δυνατά, για να μπορέσω να βελτιώσω την κατάσταση”.

 

«Θα συζητήσω με τη διοίκηση για αλλαγές»

Για την εικόνα της ομάδας του τόνισε: “Η εικόνα αυτή τη στιγμή που δεν είναι καλή ή σταθερή είναι αποτέλεσμα πραγμάτων. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου για κάποιες επιλογές. Οι παίκτες μπασκετικά είναι καλοί, αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο το μπασκετικό που παίζει ρόλο. Μη νομίζετε ότι οι περσινές επιλογές ήταν ξεκάθαρα καλές… Αν θυμάστε και πέρσι είχαμε προβλήματα στο πως αποδίδουν κάποιοι παίκτες, αλλά στο τέλος έδεσαν. Ένα κομμάτι είναι οι επιλογές, ένα κομμάτι είναι οι ατυχίες και ένα κομμάτι είναι στιγμές στα παιχνίδια, όπως αν είχαμε σήμερα καλύτερο ποσοστό στις βολές ή το τρίποντο που έβαλε ο Αμπουντού που δεν σουτάρει ποτέ τρίποντα…”.

 

Για το ενδεχόμενο αλλαγών είπε: “Θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Θα το συζητήσω”.

 

Για την παρουσία του Δημήτρη Φλιώνη σχολίασε: “Επένδυσα στην στιγμή, όχι στο μέλλον. Πίστευα ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Είδα ότι βοηθούσε την ομάδα, στο διάβασμα και την ομαδικότητα, χωρίς να έχει ελλείματα αμυντικά και τον διατήρησα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top