Πρίφτης: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Για τρίτο παιχνίδι συμβαίνει. Και με την Μπάνβιτ το ίδιο συμβαίνει. Είναι σαφές ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας,τείνει να γίνει σύμπτωμα, πρέπει να το γιατρέψουμε. Το έχουμε εντοπίσει οι πάντες. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Δεν είμαστε σοβαροί και ξεκινάμε τα παιχνίδια βάζοντας τις χειρότερες δυνατές βάσεις, ειδικά σε παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τον τρόπο. Ψάχνω να βρω τους κατάλληλους παίκτες, γι’ αυτό και βλέπετε τις διαφορετικές πεντάδες στο ξεκίνημα των αγώνων. Πρέπει να το λύσουμε”.

 

Για τα 20 λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ είπε: “Το κακό ξεκίνημα βάζει κακές βάσεις και ψυχολογικά, κλονίζει την αυτοπεποίθησή μας και ξεκινάμε με πολύ αρνητικό τρόπο τα παιχνίδια. Αναμφίβολα κάναμε πολλά λάθη, το στατιστικό είναι παράλογο, έχουμε 15 κλεψίματα, έχουμε 20 λάθη και έχουμε 40% στο τρίποντο, αλλά έχουμε δεχθεί δίποντα με πολύ καλό ποσοστό, γιατί δεχόμαστε πόντους σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, μπορεί και 30 πόντους σε αυτό το παιχνίδι. Το κυριότερο είναι η συγκέντρωση”.

 

Για την κούραση σχολίασε: “Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που τελειώνουμε τα παιχνίδια. Αυτομάτως αφαιρούμε την χρήση οποισδήποτε τέτοιας δικαιολογίας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”.

 

Για τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε: “Είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι δύσκολος μήνας. Είναι υψηλών απαιτήσεων, ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα. Το κυριότερο δεν είναι ο αντίπαλος, αλλά εμείς οι ίδιοι, να βρούμε σταθερές βάσεις. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθείς να βάλεις μεταβλητές στον αντίπαλο, όπως το ίδιο κάνει και ο αντίπαλος. Απέναντι σε αυτό θα πρέπει να παρουσιάσεις κάποιες σταθερές. Εμείς δεν τις έχουμε αναπτύξει αυτές”.

 

Για την απόδοση του Έρικ Μπάκνερ σχολίασε: “Να δουλέψουμε μαζί του, να μπορέσει να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Σήμερα δεν έπαιξε πολύ, μόνο δουλειά, δεν έχει κάτι άλλο”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top