Πρίντεζης: «Θέλω να μείνω για πάντα στον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά:

«Ίσως να τελειώσω στον Ολυμπιακό. Κακά τα ψέματα, όταν είσαι σε τέτοια ομάδα και σε τέτοιο επίπεδο, κοιτάς πως να πετύχεις κάθε επόμενο στόχο. Θες συνέχεια να βάζεις κοντινούς στόχους για να βγαίνουν. Είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο στόχος. Μακάρι να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό στην καθημερινή μου ζωή. Πάντα είχα ίδιους φίλους και ίδιες συνήθειες. Έχει να κάνει καθαρά με το θέμα συνήθειας και αγάπης. Έχω περάσει εδώ όλη μου την ζωή και θέλω να τελειώσω εδώ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία της Πόλης το 2012 και το περιβόητο… πεταχτάρι του: «Βρέθηκα το 2011 σε μια ομάδα που ήμασταν ένα ωραίο σύνολο. Δεν ξεκίνησε, όμως, η καριέρα μου το 2011. Πάντα δούλευα. Παίζει ρόλο και η τύχη βέβαια σε αυτά».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πάντα όλο μου το άγχος και η τσαντίλα μου έβγαινε σε προπόνηση. Πάντα έλεγα πως, όταν τελειώσω την καριέρα μου, θέλω να λέω πως έκανα το καλύτερο δυνατό. Και το χάρισμα που μου έχει δώσει ο Θεός να το εκμεταλλευτώ στο μέγιστο».

Για την εξέλιξή του σε έναν από τους καλύτερους παίκτες με πλάτη στον καλάθι και για τα δύσκολα που πέρασε στην Μάλαγα: «Πάντα μου αρεσε να βάζω καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μου και να βάζω νέες κινήσεις. Και στον Ολυμπιακό και στην Μάλαγα το έκανα αυτό. Το σημαντικό ειναι να ξέρεις να το παλεύεις συνέχεια. Θα έρθουν και τα πάνω και τα κάτω. Όπως και στην Μάλαγα πέρασα δύσκολα, όχι μόνο με τον τραυματισμό μου. Πέρασα δύσκολα λόγω αμφισβήτησης. Σε πειράζει αυτό όσο να ‘ναι. Δεν παύει να είσαι άνθρωπος και να έχεις ευαισθησίες».

Τέλος, όσον αφορά τον ερχομό της κόρης του, συνεσταλμένος δήλωσε πως την περιμένει με ανυπομονησία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top