Προχωρά του Καστρίτη στον Άρη

Ο Άρης θέλει να φορτσάρει για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν και αυτός εύλογα ξεκινά από το θέμα προπονητή.

Στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Καστρίτης είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 39χρονος κόουτς έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ και έχει βρεθεί σημείο επαφής. Οι επαφές συνεχίζονται και αφορούν σε διάφορα θέματα, με πρώτο την άρση των ban της ΦΙΜΠΑ και τη δυνατότητα της δημιουργίας μιας ομάδας με «σφιχτό» μπάτζετ μεν, την ικανότητα, δε, να είναι ανταγωνιστική, με παίκτες από την ευρύτερη αγορά και όχι με περιορισμούς. Περιορισμοί οι οποίοι στοίχισαν πέρυσι στον Άρη, ο οποίος πλήρωσε… υπεραξία σε αρκετούς παίκτες, λόγω έλλειψης επιλογών, χωρίς τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Εύλογα, ο Καστρίτης περιμένει και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Σάββα Καμπερίδη, με τον οποίο εκτός των άλλων τον συνδέει φιλία. Επίκειται επαφή της ΚΑΕ και με τον Καμπερίδη για να διελευκανθεί το τοπίο με τον κόουτς που κάθισε στον πάγκο της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Πιθανότατα το θέμα προπονητή θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα και άμεσα θα ξεκινήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα οι κινήσεις των ομάδων δεν είναι πολλές κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις υψηλές απαιτήσεις των παικτών, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Από τη στιγμή που γίνεται η μεγάλη προσπάθεια για τη λύση των ban και οι επιλογές ξένων αναμένεται να είναι από την ευρύτερη αγορά, το βέβαιο είναι ότι ο Άρης την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top