Προς Ιβανώφειο και ο Αγγελακόπουλος! Αλλαγή πλάνων και… φρένο από τον Ηρακλή!

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα απ’ το “κυανόλευκο” τμήμα μπάσκετ την Πέμπτη 21/7 ενώ παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται. Και όπως είναι λογικό, κάθε μέρα που περνάει, προσθέτει ή αφαιρεί και κάτι απ’ τα πλάνα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο “Τίγρης” βλέπει, όπως όλοι στον μπασκετικό Ηρακλή, με ικανοποίηση την δυναμική του συλλόγου να επιστρέφει σε ανεκτά επίπεδα, τούτη τη δύσκολη εποχή, χάρη στις προσπάθειες του Θόδωρου Δρακόπουλου, όμως δεν θέλει να κυριαρχήσει ο υπερβολικός ενθουσιασμός και να “ξεστρατίσει” η προσπάθεια από τον στόχο της. 

 

Στόχος, μέχρι στιγμής, για τον Ηρακλή είναι να κάνει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα μάχεται μέσα στο γήπεδο. Έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου η ισχύς αυτού του συνόλου, που ακόμη είναι στα σπάργανα, θα πολλαπλασιαστεί. Δεν πρέπει όμως επ’ ουδενί να “ξεστρατίσει” από τον Ιούλιο επειδή έγιναν (και θα γίνουν) μερικές καλές μεταγραφές. 

 

Γι’ αυτό και οι επόμενες κινήσεις θα είναι μεθοδικές και με στόχο να μην γίνει ο σύλλογος έρμαιο των ορέξεων κάθε επιτήδειου. Θα πρέπει να σημειωθεί, ενημερωτικά, πως θέμα Τζόρτζεβιτς δεν υπάρχει ψηλά στη λίστα του Αλεξανδρή, που κοιτά και κάτι άλλο, από Βαλτική μεριά, αλλά και πως θέμα Ονάσογλου, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει, αφού ο νεαρός γκαρντ είναι σκεπτικός σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Αν δεν κλείσει αλλού, πάντως, ο Ηρακλής τον θέλει, έχοντας βέβαια πλειάδα παικτών στα υπ’ όψη γι’ αυτή τη θέση. 

 

Προσπάθεια γίνεται και για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον οποίο θέλει και ο “Τίγρης”, και οι… συμπαίκτες του (όλοι έπαιξαν μαζί στην Καβάλα, μην το ξεχνάμε, και η “χημεία” για κάθε ομάδα είναι πολύτιμη, όλοι το ξέρουν αυτό) και υπάρχει αισιοδοξία πως θα δεχθεί τελικά να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ για τις άλλες θέσεις γίνονται κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη υπό την έννοια ότι ο σύλλογος θα επιδιώξει να πάρει παίκτες με προοπτική μέλλοντος. Αυτά προς το παρόν, καθώς οι “αποκαλύψεις” πλέον δεν κάνουν καλό – η ομάδα ας κρίνει πότε και πως θα ανακοινώνει τους παίκτες που αποκτά. Και θα αποκτήσει αρκετούς ακόμη… 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top