Προσπάθεια για Τέιλορ και Κουζέλογλου στον Ηρακλή, τέλος ο Φίνκε, φέρνουν άλλον!

Στο Ιβανώφειο κάνουν σημαντική προσπάθεια να μεταπείσουν τον Ράιαν Τέιλορ ώστε να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις και να παίξει με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη, όπως και με τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος ήδη προπονήθηκε σήμερα.

Αντίθετα δεν είναι θετικά τα νέα για τον Μάικλ Φίνκε, τον οποίο ο Ηρακλής θα “κόψει” και στη θέση του είναι ήδη έτοιμος να φέρει άλλον παίκτη, στη θέση “4”. Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketPlus.Gr ο παίκτης είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, έχει παίξει και άλλοτε σε ελληνικές ομάδες, με καλή παρουσία και το ερωτηματικό μόνο είναι σε τι κατάσταση είναι τώρα, καθώς δεν έχει ομάδα μέχρι στιγμής.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο παίκτης είναι κοντά στο να έρθει και να αντικαταστήσει τον Φίνκε, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο ή μεθαύριο και αναλόγως θα δημοσιοποιήσουμε και το όνομα, το οποίο είναι βεβαίως εις γνώσιν μας.

Όσο για τον Τέιλορ η στάση της ομάδας είναι εντελώς αντίθετη και τον θέλουν να παραμείνει και γίνεται προσπάθεια να συνεχίσει. Να πληρωθεί και να παίξει με τον Ολυμπιακό και κανονικά στους επόμενους αγώνες, καθώς έχει δείξει και πολύ καλά στοιχεία.

Ομοίως και για τον Κουζέλογλου, ο οποίος ήρθε ως η πιο ηχηρή ελληνική μεταγραφή της ομάδας φέτος και δεν μπορεί να χαθεί για λογιστικές “εξυπνάδες” στο συμβόλαιο! Και ως εκ τούτου το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και ο αθλητής θα είναι κανονικά στις υπηρεσίες του Θανάση Σκουρτόπουλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top