Πρώτη συνάντηση εν όψει της συνέχειας – Επιστολή σε Γουλιέλμο για τις μετοχές

Οι διοικούντες την ΚΑΕ συζήτησαν για τα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στο χώρο του μπάσκετ, με δεδομένη την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει την πανδημία του κορωνοϊού. Είναι δεδομένο ότι τα μπάτζετ θα πέσουν, όμως δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το μέγεθος της ζημιάς.

Έτσι, στην παρούσα φάση στον Άρη (και όχι μόνο) μπορούν να κάνουν σχέδια επί χάρτου, για το αγωνιστικό κομμάτι. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο Σάββας Καμπερίδης, με τον οποίο έγινε μία συζήτηση για το πώς μπορεί να κινηθεί η ομάδα την επόμενη χρονιά. Πρώτος στόχος του Άρη είναι να ενισχύσει τον ελληνικό «κορμό» του, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός ξένων παικτών θα μειωθεί. Ήδη υπάρχουν στόχοι από την εγχώρια αγορά, αλλά είναι δεδομένο ότι πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με σημαντικούς παίκτες του ελληνικού «κορμού» που μένουν ελεύθεροι, όπως ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Δημήτρης Φλιώνης.

Ο Καμπερίδης έκανε μία πρώτη ανάλυση της φιλοσοφίας και των σκέψεών του αναφορικά με το «χτίσιμο» της ομάδας. Ο 2χρονος κόουτς δεν έχει κρύψει ότι θέλει στον ΑΡΗ παίκτες – μαχητές, παίκτες ομάδας, που θα μπορούν να συνθέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Επιστολή σε Γουλιέλμο για τις μετοχές

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ήταν αυτό των μετοχών.
 
Πριν από αρκετό καιρό ο Α.Σ. Άρης είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, να απαντήσει αν σκοπεύει να παραδώσει τις μετοχές, σε 10 μεσεγγυούχους οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί. Κάτι που δεν έγινε ως τώρα Αυτό δεν έγινε ως τώρα και η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένετια να στείλει στο μεγαλομέτοχο της εταιρίας επιστολή με την οποία θα τον καλέσει να ξεκαθαρίσει τη στάση του.
 
Με δεδομένη την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 4/5, οι ιθύνοντες του Άρη θα ζητήσουν από τον κ. Γουλιέλμο να ανέβει στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουν αυτό το φλέγον ζήτημα. Ο ίδιος παραμένει ο κάτοχος του 90% των μετοχών, ενώ έχει αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και κανείς δε θέλει να συνεχιστεί αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση.
Από την απάντηση που θα δώσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις. Εφόσον αποδεχτεί το αίτημα του Α.Σ. θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών, αν όχι, είναι άγνωστο τι θα συμβεί, από τη στιγμή που ο ίδιος είναι ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top