ΠΣΑΚ: Με νέα επιστολή ζητάει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των ομάδων την 1η Ιανουαρίου

 

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων.

 

Με νέες επιστολές προς ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου, στις ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων”.

 

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο ΠΣΑΚ αναλαμβάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία, προκειμένου οι αθλητές από την Α2 κατηγορία και τη Β’ και Γ’ εθνική, να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις.

Για αρχή είναι διατεθειμένος να καλύψει για 2 μήνες όλα τα έξοδα των Rapid Tests, αρχής γενομένης για 15 παίκτες ανά ομάδα της Α2 κατηγορίας και να μπουν στα γήπεδα την 1η Ιανουαρίου.

 

Θεωρούμε πως βήμα βήμα, οι επιθυμίες μας θα γίνουν πραγματικότητα και η μια κατηγορία θα συμπαρασύρει την άλλη, ώστε να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες και να βοηθήσουμε και σε αυτό.

 

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν, δε ζούμε σε άλλον κόσμο, όμως, είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε όλα τα μέτρα. Δεν είναι μόνο θέμα επιβίωσης, αλλά και ο κίνδυνος τραυματισμών είναι ορατός για όλους τους αθλητές.

Ο ΠΣΑΚ θα καλύψει τα έξοδα των ομάδων που αδυνατούν να πληρώσουν αυτό το κόστος και ευελπιστεί ότι σε 2 μήνες θα έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα ή θα βρεθούν σύμμαχοι σε αυτοί τη μεγάλη προσπάθεια.

Είμαστε σίγουροι πως θα απαντήσετε θετικά και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την τοποθέτησή σας…»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top