Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Πιτίνο!

Σε μια σπάνια κίνηση θα προβεί το πανεπιστήμιο της Αϊόνα, το οποίο με πρωτοβουλία του Ρικ Πιτίνο έρχεται στην Ελλάδα για φιλικά προετοιμασίας.

Ο πολύπειρος Αμερικανός Ηall of Famer κόουτς, ο οποίος καθοδήγησε την Εθνική στο Προολυμπιακό του Καναδά, θα έρθει στη χώρα μας με το κολέγιο της Αϊόνα για να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας του, από τις 19 μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στη χώρα μας, θα δώσουν και φιλικά με ομάδες της Basket League. Όπως ανακοινώθηκε από το κολέγιο, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα αντιμετωπίσει τους Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Λαύριο και Ιωνικό Νικαίας!

«Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για τους φοιτητές-αθλητές μας να μάθουν, να βελτιωθούν και να δεθούν ενόψει της νέας σεζόν», δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος Αμερικανός κόουτς για να προσθέσει:

«Η δυνατότητα να προπονηθούμε και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα του Αϊόνα και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

Για να καταλήξει: «Η Ελλάδα έχει πλέον ανοίξει και ήταν ευκαιρία για εμάς. Τρεις από τους τέσσερις αντίπαλους προπονητές είναι φίλοι μου, οπότε δεν ήταν δύσκολο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top