Σάλος με Μπρίτζες στο ΝΒΑ, φωτογραφίες της κακοποιημένης συζύγου του! (pic)

Η γυναίκα του Μπρίτζες φαίνεται να έχει μώλωπες σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια, με τον παίκτη να βρίσκεται την Πέμπτη (30/6) στην αστυνομία των ΗΠΑ για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και να αφήνεται ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

«Μισώ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μπορώ άλλο να σιωπώ. Επέτρεψα σε κάποιον να καταστρέψει το σπίτι μου, να με κακοποιήσει με κάθε τρόπο και να τραυματίσει τα παιδιά μας για όλη τους τη ζωή. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κάποιον που μπορεί να ενεργεί τόσο απαίσια να μην μετανιώνει και να παρουσιάζει για μένα μια ψεύτικη εικόνα.

Δεν θα επιτρέψω στο περιβάλλον του να συνεχίσουν να με κάνουν να μη μιλήσω για να τον προστατεύσω. Είναι ανήθικο και άρρωστο. Πονά η καρδιά μου γιατί πάντα ήλπιζα, αλλά ήρθε η ώρα να ορθώσω ανάστημα. Δε θα σωπάσω γιατί ο εαυτός μου και τα παιδιού μου έχουν μεγαλύτερη αξία από την εικόνα κάποιου. Δεν θέλω τη συμπόνοια, αλλά να μη συμβεί σε κανέναν άλλον. Θέλω αυτός ο άνθρωπος να πάρει βοήθεια, τα παιδιά μου, που ήταν μάρτυρες σε όλα αυτά, αξίζουν κάτι καλύτερο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top