Σχίζας: «Να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε, στον αγώνα.»

Ο Άρης υποδέχεται το Λαύριο (30/10, 17.00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και ο Σταύρος Σχίζας στέκεται στην κρισιμότητα του αγώνα για τους «κίτρινους».

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας τονίζει ότι το παιχνίδι με το Λαύριο θα είναι αρκετά κρίσιμο, όμως, όπως λέει η ομάδα του δούλεψε πολύ καλά κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας και με τη στήριξη του κόσμου, ο Άρης μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά γράφει στο blog του:

«Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα με το Λαύριο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που μοιάζει πάρα πολύ με μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πάνω – κάτω, πολύ γρήγορο.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Αυτό που μένει είναι να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε, στον αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, τακτικά να είμαστε όπως πρέπει. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε όπως πάντα τη βοήθεια του κόσμου. Τον θέλουμε στο πλευρό μας για να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει.

Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα τον νέο παίκτη μας, Τζέιμς Κέλι. Είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μας. Πιστεύω είναι αυτό που μας έλειπε, δεν είχαμε έναν τόσο καλό pick and dive παίκτη. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στην επίθεση, αλλά και στην άμυνά με το μέγεθός του.

Κλείνοντας, θέλω να πω χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, με την ευκαιρία της χθεσινής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Να μην ξεχνάμε να λέμε και τη λέξη «όχι» σε διάφορα πράγματα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top