Σερέλης: «Αποβλήθηκα γιατί δεν μπορούσαν να δώσουν τρεις βολές σε ένα παιδί 17 χρονών»

Το Λαύριο γνώρισε βαριά ήττα με 87-61 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Χρήστο Σερέλη να μιλάει για το παιχνίδι, αλλά και για τον λόγο για τον οποίο εκνευρίστηκε και διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στους διαιτητές, στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα αλλά και για το σημερινό παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι επειδή είμαστε αρκετά πιεσμένοι δεν έχουμε κάνει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ψάχνουμε απεγνωσμένα την πρώτη μας νίκη όπου κι αν αυτή μπορεί να διεκδικηθεί. Νομίζω ότι είχαμε ένα αρκετά καλό διάστημα μέσα στον αγώνα προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του Άρη, να μην «φάμε» πολλούς αιφνιδιασμούς, να τους μπερδέψουμε με κάποιες άμυνες ζώνης και το κάναμε σε κάποιο βαθμό σε αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά στην επίθεση δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε να δουλέψουμε, δεν είχαμε την απαραίτητη υπομονή και τις απαραίτητες αποφάσεις ώστε να βάλουμε ακόμη πιο δύσκολα στον Άρη. Δίκαια κέρδισε, δίκαια πήρε αυτή τη διαφορά. Πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει μια ομάδα στην Α1 που γεμίζει το γήπεδο κάθε εβδομάδα και δίνει μεγάλη ενέργεια και ώθηση στους παίκτες να κερδίσουν. Ελπίζω και τα υπόλοιπα γήπεδα της Α1 να γίνουν σαν το γήπεδο του Άρη.

Εμείς πλέον έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα το οποίο είναι πιο πολύ κι από τελικός, ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Εύχομαι και ελπίζω ο Αλέξανδρος που χτύπησε στο 2ο λεπτό του αγώνα να μην έχει κάτι σοβαρό και να μπορεί να μας βοηθήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Επιτρέψτε μου κι ελπίζω να μεταφερθεί όπως πρέπει, δεν έχει να κάνει με την ομάδα του Άρη, καθόλου με τους φιλάθλους, καθόλου με τη διαιτησία δεν επηρέασε καθόλου το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ ότι παίζουμε ένα παιχνίδι μπάσκετ, στο 39ο λεπτό το παιχνίδι είναι 25 πόντους διαφορά και ένα παιδί 17 ετών σηκώνεται για τρίποντο και του κάνει φάουλ ένας αντίπαλος παίκτης και δεν μπορεί να πάρει ούτε αυτό το φάουλ από κάποιους θεωρητικά έμπειρους διαιτητές. Εγώ σήμερα αποβλήθηκα γιατί διαμαρτυρήθηκα πολύ έντονα στο διαιτητή γιατί ένα παιδί 17 χρονών δεν μπορούσε να πάρει τρεις βολές σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει πολύ πριν.

Και θέλω να καταγραφεί ότι μόνο με αυτό έχει να κάνει η έκρηξή μου, αν δεν μπορούν ούτε αυτά τα σφυρίγματα να δίνουν, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο παίζουμε, πραγματικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top