Σερέλης: «Και μόνο η συμμετοχή αποτελεί το πρώτο… πρωτάθλημα του Λαυρίου»

Το Λαύριο δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό των πλέι οφ και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για έναν τελικό του πρωταθλήματος και συμμετέχει η ομάδα μου, αποτελεί το πρώτο… πρωτάθλημα του Λαυρίου! Οπότε θα αρκεστώ να πω μόνο για τον αγώνα, ότι ο Παναθηναϊκός δε μας άφησε κανένα περιθώριο ότι μπορούμε να κάνουμε μια τεράστια έκπληξη ή ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την έκπληξη. Δεν ήμασταν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού καλύτερη. Επειδή η ομάδα μου, χαίρεται πραγματικά που είναι εδώ και τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, το Σάββατο θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και θα είμαστε πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι σήμερα».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του και αν είχε να κάνει με την κούραση ή υπερέχει τόσο πολύ ο Παναθηναϊκός, είπε: «Υπερέχει σε όλα ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι σίγουρο. Είναι σίγουρο επίσης, ότι η ομάδα μου μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το γήπεδο, καθώς δεν υπάρχει κόσμος. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα δε θα είναι πνευματικά έτοιμη, μετά τη σειρά με τον Προμηθέα. Ήμασταν δύο μέρες σε αναμονή, αν θα παίξουμε με τον Προμηθέα ή αν θα παίξουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μας δεν ήταν να παίξουμε έναν τελικό και φάνηκε. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα δείτε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι στο Λαύριο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top