Σερέλης και Μουράτος για το 2-1 του Λαυρίου: Αυτή η ομάδα δε θέλει να πέσει ποτέ…

Το Λαύριο κατάφερε να μειώσε σε 2-1 την ημιτελική σειρά κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και ο Χρήστος Σερέλης δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του και περήφανος για τη φετινή πορεία και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι: «Το ματς κρίθηκε στο ότι αυτή η ομάδα δεν θέλει να πέσει ποτέ και έχει αποθέματα. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση. Μια τουλάχιστον νίκη τη δικαιούμασταν. Δείξαμε πως είμαστε εδώ και παλεύουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Γίνονται σπουδαίες μάχες και τρομερά παιχνίδια. Δεν είμαστε ιστορικές ομάδες, αλλά εκπροσωπούμε το ελληνικό μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν ένα τέτοιο ματς με τόσο πάθος. Ο Προμηθέας ήθελε να τελειώσει τη σειρά αλλά εμείς δείξαμε πως δεν πέφτουμε. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε.

Δεν είναι θέμα αν μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και ο αντίπαλος παίζει. Σίγουρα δεν θα παραδοθούμε αμαχητί.

Η απώλεια του Προμηθέα είναι τεράστια και δείχνει την ποιότητά του το ότι παίζουν και με τις απουσίες. Ξέρουμε πως παίζουμε με μεγάλη ομάδα και η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Με τη σειρά του ο Βασίλης Μουράτος δήλωσε: «Θα ήταν άδικο. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη. Την χάσαμε μέσα από τα χέρια μας στην Πάτρα. Έγινε σπουδαίο ματς με τρομερή ένταση και η ομάδα επέστρεψε από το -10. Ήταν ομαδική προσπάθεια.

Ο προμηθέας έχει προσωπικότητες καια θυτές έδωσαν τη νίκη στα πρώτα ματς. Εμείς είχαμε άρνηση και δεν θέλαμε να χάσουμε με 3-0.

Εγώ ως αρχηγός πρέπει να δίνω το παράδειγμα. Σήμερα ήμασταν με 2-0 πίσω οπότε ήθελα να είμαι παράδειγμα και να οδηγήσω με τον καλύτερο τρόπο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top