Σερέλης: «Το παιχνίδι ήταν μισό πρωτάθλημα για το Λαύριο!»

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Λαυρίου στη συνέντευξη Τύπου:

 

Για το παιχνίδι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης. Στο κύπελλο έφτασε να παίξει με τον Άρη πριν λίγες μέρες, έκανε καλές νίκες καθώς επίσης και για την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια που όπου έχει παίξει σε πρωτάθλημα έχει βγει πρώτη, έχει συνηθίσει να κάνει νίκες. Δεν το λέω τυχαία αυτό από εκεί θα συνεχίσω αυτός ήταν ο λόγος για μένα που από το -18 η ομάδα της Κύμης επέστρεψε διότι είναι συνηθισμένη να κερδίζει να μην τα παρατάει να μην χάνει, και αυτή η νοοτροπία όσοι ξένοι και αν έρθουν στην ομάδα η νοοτροπία της ομάδας παραμένει κάτι το οποίο είχε γίνει και στο Λαύριο».

Για το Λαύριο: «Η ομάδα μας παλεύει από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το 40′ με όποιους παίχτες και αν έχει, ότι προβλήματα και αν έχει, είτε τραυματισμών είτε άλλα και σήμερα μπορώ να πω να ομολογήσω ότι περνώντας μία πολύ δύσκολη προετοιμασία φέτος πραγματικά για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναφέρω αυτό το παιχνίδι για εμάς ήτανε το λέω και το πιστεύω, το μισό πρωτάθλημα. Όσο και α φαίνεται ότι είναι νωρίς όσο φαίνεται λίγο οξύμωρο το λέω ότι είναι το μισό πρωτάθλημα διότι στην ουσία φανταστείτε ότι σε 17 μέρες εμείς έχουμε παίξει μόνο 2 παιχνίδια κάναμε μόνο προπόνηση.

Περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα αν μας κάνουνε ένα σερί, πως θα αντιδράσει η ομάδα αν δεν ξεκινήσει καλά, και η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μία ανησυχία στην ομάδα αλλά στο τέλος υπήρχε μία τρομερή θέληση και τρομερή διάθεση για να παίξουμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε και εμείς μία νίκη και ένα αποτέλεσμα για να μας δώσει ώθηση στο πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι παίχτες σε πολύ μεγάλο διάστημα κάνανε ότι ακριβώς είπαμε. Περίμενα λίγο την καθίζηση στο τέλος γιατί δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι θέλουμε να είμαστε αλλά ήτανε αρκετά συγκεντρωμένοι έκαναν πολλά αυτά που ζητήσαμε βάλαμε πολλούς εύκολους πόντους που είχαμε ζητήσει και να εκμεταλλευτούμε λάθη της αντίπαλης ομάδας και το κάναμε και αυτό, και τελικά δώσαμε μία πειστική εμφάνιση για κάποιο διάστημα ότι και φέτος θα είμαστε πολύ σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους μας.

Αν και είναι το πρώτο μας παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας ήτανε πολύ καλός, μας θυμίζει περσινές καταστάσεις περίμενε και ο κόσμος μάλλον το παιχνίδι με αγωνία, και επειδή πέρυσι δεν το είχαμε αναφέρει σχεδόν ποτέ. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μας σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την ομάδα και δεν είναι ούτε οι προπονητές που φαίνονται ούτε οι παίχτες ούτε πρόεδροι είτε μάνατζερ είτε οποιοσδήποτε από το σταφ. Όλους αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς για να μπει η ομάδα στο γήπεδο και να δείχνει και να βγάζει αποτελέσματα αλλά πιστέψτε με είναι πάρα πολλοί οι οποίοι δουλεύουν για πάρα πολύ ώρα με μόνο σκοπό ότι να υπάρχει αυτή η ομάδα και να αγωνίζεται στην Α1».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Περράκης είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς πρώτον γιατί ήταν στην έδρα μας το πρώτο, με μία πάρα πολύ καλή ομάδα πολύ δυνατή ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Δουλέψαμε πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία το περιμέναμε πως και πως, και ήμασταν έτοιμοι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, καταφέραμε και ξεφύγαμε κάποια στιγμή με 20 πόντους ξέραμε ότι δεν είχε τελειώσει ίσως λίγο εφησυχαστήκαμε , αφυπνίστηκε και λίγο ο αντίπαλος και στο τέλος έγινε το παιχνίδι ντέρμπι.

Ευτυχώς για εμάς δείξαμε συγκέντρωση και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, πολύ σημαντική νίκη για εμάς όπως ανέφερα με πολύ δύσκολη συνέχεια, πρέπει από αύριο να δουλέψουμε γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και στόχος μας είναι η παραμονή».  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top