Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα αξίζει τη στήριξη»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη σε μένα και την ομάδα. Ο κόσμος σίγουρα πικραίνεται όταν χάνουμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι εμείς το ίδιο. Ο αθλητισμός είναι έτσι. Πρέπει να εμπιστεύονται την ομάδα γιατί δουλεύει και παίρνει τίτλους. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα, γιατί το αξίζει», τόνισε. 

 

Όσο για την κριτική που δέχτηκε για το επιθετικό παιχνίδι στα προηγούμενα ματς; «Είχα πει και τότε ότι το μπάσκετ δεν το έχουμε ξεχάσει. Μπορεί να έχεις ένα μομέντουμ 2-3 αγώνων που να μην αποδώσεις όσο καλά μπορείς στην επίθεση, γι’ αυτό λέω πάντα πως η άμυνα κερδίζει τα ματς και βοηθά την επίθεση. Με την αποφασιστικότητα που έχουμε πλέον παίζουμε καλύτερα και μπροστά. Μέχρι και το ματς με τη Χίμκι όλοι έλεγαν πως η ομάδα έπαιζε καλά και στην επίθεση. Έτυχε να μην παίξουμε 1-2 ματς καλά. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, λειτουργεί καλά και με πλουραλισμό, όπως και σήμερα. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας». 

Τέλος, για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε: «Αξίζαμε τη νίκη, από την αρχή ως το τέλος ελέγξαμε το ρυθμό. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Αμυντικά περιορίσαμε τον αντίπαλο εκτός από κάποιες στιγμές. Γενικά κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι και στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ. Η τελική διαφορά πιστεύω πως δείχνει πόσο καλό ήταν το παιχνίδι μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top