Σίλβερ: «Θα παραμείνει ίδιο το logo του NBA, δεν σκεφτόμαστε μία νέα ”φούσκα”»

Απαντήσεις σε μία σειρά από ζητήματα που συζητιούνται δεόντως στο NBA, έδωσε το Σάββατο (6/3) ο Άνταμ Σίλβερ στην press conference -μέσω Zoom Call- του επικείμενου All Star Game.

Μεταξύ άλλων, ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για:

-την περίπτωση δημιουργίας νέου λόγκο: «Τα πράγματα αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, όμως το λογότυπο του ΝΒΑ είναι εμβληματικό. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι. Ο Τζέρι Ουέστ παραμένει σημαντικός για την κοινωνία μας».

-το θέμα του εμβολιασμού των παικτών: «Απ’ ό,τι γνωρίζω κανείς παίκτης δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Θεωρώ ότι τελικά οι περισσότεροι θα επιλέξουν να εμβολιαστούν. Στο τέλος της μέρας πρέπει να λάβουν προσωπικές αποφάσεις. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες. Ωστόσο, θεωρώ ότι οι περισσότεροι παίκτες θα αποφασίσουν ότι είναι προς το συμφέρουν τους να εμβολιαστούν».
-το ενδεχόμενο μίας νέας «φούσκας»: «Αυτή την στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε σε μια φούσκα, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι τέτοιο. Τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

-τη σχέση του NBA με τη FIBA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο: «Διατηρούμε άψογη σχέση με τη FIBA, είμαστε συνεργάτες και ανυπομονούμε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, βάσει του προγραμματισμού που έχει ήδη γίνει. Προσδοκούμε σε μια σπουδαία διοργάνωση το καλοκαίρι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top